Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов повдигна леко завесата за утрешната първа тренировка на черно-белите. Ето какво заяви той пред репортер на PlovdivDerby.com:

“В близките 2-3 дни в Локомотив Пловдив ще пристигнат 5-6 нови футболисти. Част от тях са от Южна Америка. Ще трябва да ги видим на живо за няколко дни и ще преценяваме, дали ще подпишат с клуба. Утре първата тренировка е от 17:30 часа.”

15 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    5

    Остани безразличен към Локо, не коментирай техни статии и техни постове !
    Убии ги с безразличие !

    • 7
      6

      Отивай да чукаш майка си и не се занимавай с Локомотив! Той не е лъжица за миризливата ти уста!

  2. 7
    8

    Ами отивайте да лапате на вашия падишах Домусоглу пишока да ви изпрати още някой ненужен старец, пагал! Вие поне имате опит във френската любов…кеф ти дебелата, злстоградския помак, дон Цеци крадеца и т.н.
    Близнете го и отзад може да му харса и да полъчите милостиня от падишаха.

  3. 16
    3

    ВЕЛИКАН!!!!!!!!
    ВЕЛИК ВЕЛИКАН!!!!
    ДОЖИВОТЕН БОС!!!!!!

  4. 9
    16

    нещо жълтите приятелки от банда горе ръцете се активизираха вашите латиноси не са мангали както и серкановци ирфановци дормушовци бяха чисти българи ей а вашата година не е сменена къде 191? къде 2010

  5. 11
    6

    Дон Крюшо бе прокоментирал разбираемо за да не са феновете мрачни и затворени но да не го благотворят като модел – да изхвърлят своя старчески опис през прозореца и да не бъдат тежки мрачни и непрактични.А който е шокиран и натъжен от грубата му критика да увесва нос и ние да се посмеем та чак сълзи по бузите да се затъркалят.

  6. 26
    10

    По волята на благодетеля на Локомотив Пловдив, негово ракетно величество, повелител на пиратките и кривите ракети, гранде президенте – г-н Крюшо, от днес се забранява на привържениците на най-стария футболен клуб от Столипиново да се самоопределят като цигани, роми, катунари и т.н. Същите вече ще бъдат наричани лаутоамериканци.

    • 8
      9

      Аллашкина, не се бях сетил! Нека Аллах да благослови идеята! То сменихме годината на създаване та едно определение ли няма да сменим?

  7. 18
    23

    Един жълт мангал, писал три коментара един след друг, да са правят на много. Циганска работа.

  8. 14
    8

    МЕСИ И НЕИМАР КАЦНАХА В КРУМОВО А РОНАЛДО И ДРУГИТЕ ИДВАТ С ВЛАК

  9. 19
    10

    Значи взимаме цигани от факултето на килограм и казваме, че са от латинска Америка! Те играят за слава, проблема с неизплатените заплати няма да го има вече!

    • 10
      11

      ма ния няма и да изками заплати штоту гусин крушо ни обишта да ни даде да разглубим трибуна бешикташ и да е дадим за стару джилезу

  10. 22
    13

    Дон Крушон де Архентинос първо да ги води в МОЛ-а като предните, за да им купи по едни гуменки.

  11. 20
    26

    Вай, вай, алахата да ни е на помущт. Тия буфири пак ша ни порят.

Коментарите са затворени