През базата на Ботев Пловдив Коматево вече минава временен път. За идеята на Община Пловдив PlovdivDerby.com първи ви разкри преди повече от седмица (ВИЖ ТУК). Не е ясно, колко точно време през спортният комплекс ще минават коли и камиони. Щетите по базата пък ще трябва да се покрият от строителя на Коматевско шосе.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    1

    Колко малко и е нужно на изтерзаната циганска душица да усети мъъъничко радост!Иначе разпадащият им се отбор не ги интересува въобще.И какво като минава път,нали ще се построи нов,минаващ покрай чудесната база?Тогава ще акате отново кръв.

  2. 5
    16

    И през малките коматевски булки мина вуйо , тъй де .

    Хайваните стадион нямат, но се уредиха с магистрала, нали са си магистралки.

  3. 7
    24

    Временно временно,колко да е временно 100-150 години:))
    АСФАЛТИРАЙ
    АСФАЛТИРАЙ И ТЕРЕНААААА XAXAXA

  4. 30
    3

    През нашата високопланинска база в Говедарци минават само торни бръмбари, а през нископланинската база в Сирия, минават джихадисти от ИДИЛ, които са положили клетва за черно-бял джихад!

    Другата седмица се връщам от Аржентина и почвам стадион за 30 милиона! През него ще минават цистерните с първак за моя приятел Дон Чаво, както и всички каруци на черно-белите братя от Столипиново, Аджисана и Шекера, решили да понаберат малко дървен материал от Лаут Джами Парк.

    • 3
      11

      Нещеш ли Верея ще се подготвят там,догодина и вие може да кацнетев Говедарци…Да ви вземем откраднатите от КТБ ПАРИ!!!!!!

  5. 35
    5

    Ето братя цигани, видяхте ли, че все ще ни остане една едничка радост на бедните цигански душици?! Път минава от вътрешната страна на оградата на базата където има трънаци и храсталаци защото отгоре минава електропровода! Егати кефа! А през нашата ултрамодерна база за над 30 милиона не минава нищо, спортното училище вади талант след талант, на уникалните игрища (в пъти по-модерни от тези на жалтити) тренират и се изграждат бъдещите таланти на световният футбол и онзи ден само големият терен, некадърният ни треньор и съдийските брадви не позволиха на нашите малки черно-бели хипер звезди да отстранят дърводелският тим на Ботев!
    Но така е във футбола, не винаги побеждава по-добрият! Нищо, че в зоната те свършиха първи а ние трети, убеден съм, че това е плод на натиска от Делян Пеевски над БФС! Ако се чудите защо в U19 и U17 (където жалтити играят с една година по-малки набор 2001) пак сме зад тях, това е също защото Делян Пеевски постоянно купува съдии и делегати! Саде Локо и Аллах акбар!

  6. 7
    30

    И ракиджийницата на хората да върнат!!!

    • 12
      1

      И като ги прибере ще ги дава на кюстендилци ли?Тъй и тъпака.

  7. 14
    31

    Лагера за обучение на жълти джихадисти са му еба ли майката.Браво!

  8. 12
    33

    Хахаха,ъо през курвата на Коматево минава всичко!

  9. 47
    14

    Ние сме хора! Общината ще ни вле, е в положение и ное на нея! Джихадистите от столипиново правят панаири и театри! Саде Локу мюсюлмани!

Коментарите са затворени