Антонио Вутов стана поредният футболист, подписал официално договор с Левски в последните часове.

Вутов подписа днес и скоро ще се включи в подготовката на „сините”.

„Бързо се стигна до договорката. Искам да пожелая феновете да ни подкретят и да са зад нас, както когато отборът е силен. Набрах достатъчно опит и самочувствие и е време да го покажа на една висока сцена”, коментира в Спортно шоу Гонг Антонио Вутов и добави:

„Името на Левски се равнява на титли и купи и дано да бъде като някога. Благодаря на Ботев, че ми помогнаха в един труден за мен момент.”

25 КОМЕНТАРИ

  1. Искам да кажа ,че всички фенове на Велбъжд се излагат. Нямате ли си отбор да си драскате глупостите под него.Под статийте за отбора ви вечно няма коментари.УПС… то локо няма, гого белия прашец го закри. А сега ми отговорете защо ви наричат смърфове?Ами вие от махалите сте толкова черни ,че чак синеете.Та не обиждаите съгражданите си на етнос.Вие сте отбора на столипиново ,армана,аджасана,шекера,горен и долен селяк в Кюстендил

  2. 12

    Аз му желая от сърце успех в кариерата и само нагоре! Като убеден ботевист принципно мразя говедата, но не може да си кривим душата – Левски си е футболна марка с висока стойност за нашия футбол и човек, израснал там, не може да бъде винен и обиждан, че се връща у дома. Момчето даде много за отбора ни и за спечелването на купата. Хъсът, с който в Левски закърмят своите юноши безусловно ни помогна за финала и това е нещо, от което трябва да се поучим в нашата школа. Освен Вутов, визирам Генев и Балтанов, които за щастие се остават при нас. Още веднъж всичко хубаво на Тони и дано не се наложи да възражда отново кариерата си, че в Подуяне знаем как е.

  3. 2
    15

    А ва кво става тука – Подаряват ни купа а те бягат. Шшш оу тва е ЛЕ ва. Левски ще отпадне в 1 кръг а ний сме на финала. Будали

  4. 19

    Няма как да не иска да играе в Левски. Все пак е израстнал, там. За разлика от много други талантливи футболисти, кото ФК Левски затри, на Вутов беше даден шанс и момчето го използва. Направи трансфер в едно от водещите първенства в света и то на едва 16-17 години. Аз искам само да му благодаря за професионализма, уважението и начина по който игра докато беше в Ботев. Това момче остава за винаги в историята ни. Успех и дано когато гостува в Пловдив да го посрещнем както е редно!

  5. 24
    2

    За двамата които отидоха в София:
    Единия набрал опит и самочувствие,
    а другия неизплатени заплати

  6. 43
    2

    Антонио ти послуша горещото си сърце ,а не хладния разум.Дано не станещ,жертва на озверялата синя агитка.Там няма кой да те чака и да ти прощава , там събличат ,а вече и бият с пръчки .Дано се разминеш с това унижение. Пожелавам ти успех.

  7. 56
    3

    Успех на Антонио Вутов и благодаря за отличните му игри за Ботев Пловдив тази пролет! В началото когато дойде не беше във форма, но в Ботев израстна буквално за дни и изигра много силни мачове в края на сезона.

  8. 34
    10

    Ако се запази отбора,сигурно ще остана-Антонио Вутов-24.05.2017.Храни куче да те лае.По неговата логика трябваше и Огнянов като го искаха да се върне в Левски,трябваше и Балтанов да се е върнал….Но,нищо като го съблекат 1-2 пъти и ще ревне ама ще е късно

  9. 34
    5

    НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДАНЧО МИНЕВ Е С БАСТУНЧЕТО АМА СМЕТНИ ГЛУПАКО ГОДИНИТЕ НА ТУНЧЕТО КОТЕТО КАМБУРЧЕТО ВАНЧЕТО …ДА ПРОДАЛЖАВАМ ЛИ И КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА? КЛУБ НА ВЕТДРАНИТЕ ХА.ХА.ХА

  10. 53
    4

    Тони, благодарим ти за всичко което направи в Ботев.
    Чакаме те отново на Колежа. Говедата са ти на сърце и те разбираме, но там са погребани не един и двама добри футболисти.

  11. 49
    3

    Благодаря ти Антонио, желая ти успех от сърце за напред. Имам предусещане обаче, че ще стане като с Крис Добрев в момента, ще се молиш да се върнеш скоро.

  12. 5
    55

    Обаче, колко е щастлив на снимката. Сигурно много се радва, че е избягал от село, макар и с подарена купичка.

  13. 5
    53

    Каква гавра с турците! “Благодаря за подкрепата и времето прекарано заедно, но вече хората почнаха да ме наричат селянин покрай вас. Време е за голяма сцена. Отбора който печели титли и купи е Лефски. Чао!
    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    • 42
      3

      А с вас гаврата – пари кога, мангали прости???????? Крюшо до гроб при вас!

  14. 27
    13

    Тъпо момче, наивно. С Ники Жадното, Мапуку и тоя новия негър това ще му е вероятно последния трансфер, всичко останало ще е деградация. Дано само не цъфне зимата пак иска да играе при нас.

    • 60
      1

      Не така, бе, човек. Антонио просто си е левскарче. Това е отборът на сърцето му. В емоциите разум няма. Все едно да карат нашия Тошко да стане левскар. Ами, не става. Да благодарим на Антонио. Наистина много ни помогна за купата. Момчето игра и се раздаваше за жълто-черния екип. Заслужава респект. Пък как ще се развие кариерата му оттук-нататък, ще поживеем, ще видим. Ако беше вложил малко разум, а не емоции, може би нямаше да бърза веднага да се връща на Герена, но го разбирам. Все пак в живота емоциите са най-важни.

      • Емоциите са да си ги споделяш със семейството и приятелите. Когато искаш да градиш кариера трябва да си професионалист и умен. В Подуяне тва момче няма бъдеще и ще го осъзнае прекалено късно.

  15. 27
    7

    ВРЕМЕ МУ БИЛО ДА ИГРАЕ НА ПО-ВИСОКА СЦЕНА????!!!!!!!…. АБЕ ОУУУ, АЛАНКОЛО, ТИ ДОСЕГА ДА НЕ СИ ИГРАЛ НА АМАТЬОРСКА СЦЕНА БЕ, СМЕШКООО

  16. 6
    41

    Ава тапо ми е за отбора от село Доматио. Ся и Тошко звиздъта са връща в Майнца да продава дюнери и кой ша играи на село? 🙁 Данчо Минев с бастунчето

  17. 7
    41

    Говедото си остава говедо. Само дано не вземе Купата в София, дейба и мекерето шопско.

    • 42
      5

      Гнусен буферски трол си. Никой ботевист не би плюл Вутов. Само респект за това, което направи за нас.

  18. 5
    36

    И джилязу също брах , с колегите на копнежа.

  19. 8
    52

    Демек, досега на село е трупал опит, и сега в големия град с големия отбор, ще покаже наистина какво може. Успех Антонио.

Коментарите са затворени