Христо Крушарски не скри разочарованието си от публикация в днешната преса, в която той е сравнен с един от гробокопачите на ЦСКА. Той разговаря с репортер на PlovdivDerby.com тази вечер.

 

– Г-н Крушарски, критиките към вас се увеличават…

– За разлика от лупитатa аз вложих мои пари на Лаута и направих нещо, което ще остане.

– Какво свършихте днес в Боровец?

– Видях се със спортния директор и със старши-треньорът. Избрахме хотел в Боровец, в който отборът ще е на лагер. Тренировките ще се водят на две различни места – на стадиона в Самоков и на терена в Говедарци.

– Кога ще дойдете в Пловдив?

– Утре пристигам в Пловдив и ще имам среща с ръководството на клуба. След това имам намерение да се видя и с феновете за да покажа, че не се крия.

– Всички се питат, ще успеете ли да покриете задълженията към играчите?

– Не е тайна вече за никого, че имаме финансови проблеми. Очаквам 3,6 милиона лева, имам уверението, че тези дни ще ги получа. След това ще се разплатя с футболистите. Миналата година имах същия проблем, но ако си спомняте – изплатих всичко на играчите.

– Ще го има ли Локо Пд в този му вид?

– Чавдар Цветков и Войн Войнов са разговаряли с футболистите. Те ще останат, вярват ми, че ще им се издължа.

– Вие разговарял ли сте с някой от играчите?

– Аз лично съм имал едночасов разговор с Мартин Камбуров по темата.

– Може ли, ако не платите на играчите до 15-и, те да се разбягат?

– Не се притеснявам от такова развитие на нещата. Имаме уверението на всички, че ще останат.

– А може ли вие да се откажете от Локомотив?

– Не, нямам намерение да се откажа от Локомотив Пловдив. За какво правих терени, трибуни, ремонти…? За да се окажа ли? Колкото повече спънки ми правят, толкова повече ме надъхват да се справя с проблемите.

28 КОМЕНТАРИ

  1. Не е по силите на сам човек да издържа футболен клуб ,освен ако е милиардер.Крушарски очевидно не е такъв.Преди време предвидих такова развитие на нещата .Дойде отрезвяването след като видя как се изпразват сметките в банките.И насреща нищо .Нито един продаден футболист,смешни постъпления от билети.Стигна се до там да пуска билети от 2 лева за да докара някой на стадиона.Само от реклами и пари от телевизионни права не се издържа клуб.Само наливаш пари а възвращаемост никаква.И ако все пак се измъкне от тази ситуация,то попадането пак в такава е предстоящо.Феновете могат да помогнат,а не само да искат.Не може да не ходиш на мачовете, а да искаш от него постоянно.Не може да се освобождаваш от футболисти без пари,и те да стават титуляри в други отбори.А някой от тях ще донесат и пари на новите им клубове от продажбата им,Карагарен.Има нещо много сбъркано в този клуб.Емоцийте свършиха дойде отрезвяването.

  2. 5
    1

    Направих ви база, построих ви трибуна, класирах отбора ви в първата шестица. Ако не бях аз, треньори като Войнов и Илиев щяхте да ги гледате като циганче скъпа луканка. И пак сте недоволни! Имат да ми дават едни 12 милиона. Като ми ги дадат, ще се разплатя. Сега се вмижда кой какъв е – алчен наемник или отдаден на емблемата. Ако трябва до Нова година няма да плащам, ще пусна юношите да се каляват. Ако не – ще ме ядосате, и хвърлям кърпата!

  3. 17
    4

    Този цървул не е плащал на работниците си от миналата Коледа ! Защо никой не пише за това ?

  4. 13
    2

    За какво правих терени, трибуни, ремонти…? За какви терени и какви трибуни говориш ? Да не би да си издигнал трибуна Бесика, не ти просто сложи арматура от циганската махала и тва е.Какъв терен си направил пък тоя в говедарци ли? Където пускаш кравите да тъпчат тревата.И истинския локомотивец ти го казва.Ако мислиш, че някой ще те търпи да давап пари само в края на сезона жестоко се лъжеш.Е освен ако другата част от буферите – НАРКОМАНИТЕ , които си мислят, че всичко е цветя и рози.И само Ботев им е в главата още от рано сутрин – да тогава имаш шанс да останеш.
    Христолов = Крушарски !

  5. 5
    7

    Моля, канарите, не пишите в темите за локо нека ги бием с безразличие, и още липсата на пари не е повод за подигравки, когато в Ботев, локо, левски и цска няма пари, българския, футбол загива всички сме в един казан. Така че оставете буферите да лаят бии ги с безразличие !

  6. 6
    2

    Лупи от Говедарци се е покрил във високопланинската база на отбора като Митко Палаузов и овчарчето Калитко. Венсеремос!!!

  7. 10
    5

    Нема да закачате другаря крушарски. той трябва да завърши започнатото дело – пълен финансов колапс и закриване на клуба.

  8. 15
    6

    Все така да продължаваш, Крюшо! Завинаги на Лайнута, завинаги един от тях!

  9. 9
    6

    ЗА КАКВА ЛОЯЛНОСТ ГОВОРИТЕ? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ 2012Г.ФИНАЛА ЗА КУПАТА В БУРГАС?КОЙ СЕ НАДУПИ НА ЛУДОГОРЕЦ?А МОЖЕБТЕ ДА ГИ БИЕТЕ И ДА ВЗЕМЕТЕ КУПАТА!ДА АМА НЕ ЛОЯЛНИ КАМ КОКО ДИНЕВ!!!!

  10. 6
    4

    греците какво правят при не доброжелателни работодатели след месец – направо колкото по ранко го изгоните тоя толкова по е на добре и за вас или изпапагалствайте видели от нас за чандъретката…

  11. 23
    4

    КРУШАРСКИ ВЕЛИКАН!!
    ВЕЛИК ВЕЛИКАН !!!

  12. 9
    20

    Ей жълтият, чети си статиите преди да ги пускаш. Кво Банско ти е в главата, хотел в Банско!!!!!! Сигурно ще ходиш с папагалите и само за това си мислиш! Егати журналистите

  13. 23
    39

    ЯСНО Е ЧЕ ПАПАГАЛИТЕ ПОДКЛАЖДАТ ИННРИГИ ПО ВЕСТНИЦИТЕ….ВИНАГИ КАТО ИМА ПРОБЛЕМИ ПОДКЛАЖДАТ НАПРЕЖЕНИЕ…
    САМО ДА ВИДИМ ДЕЛОТО ЗА КТБ ДА СИ СЪБИРАТ ВЕРЕСИИТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПОДВОДНИЦИ;)))

    • 28
      10

      КАКВИ ПАПАГАЛИ, КАКВИ СМЪРФОВЕ .. Ние умираме от глад, тоя ще ми говори за интриги… ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ, а не голи …….

  14. 18
    11

    От Бойко Боридов ще си получиш парите ;)))

  15. 39
    14

    Момчета, бях чул, че една част от парите за издръжката на отбора идват от Бойко и сега се убедих, че това е вярно. Тоя фейк чака Бойко да му даде пари за противоградните ракети, за да се издължи на момчетата в отбора.Ами хубаво Бойко е обещал, пе ще му даде една част от дължимите пари, но ако следващия път Бойко пак му забави парите, пак ли ше остави треньори, футболисти и персонал 4м. без заплати?
    И така всеки път ли ще я закъсваме? Затова нашите ще продават мачове и ще играят тото. Той що не реши 4м. да кара без пари да го видя тогава.Ебати смешния бизнесмен.

    • 9
      27

      А на вас пагалчета, кой Ви опрости един от големите дългове? Да не би да е кралица Елизабет?
      Вас Бойко ви отърва от фалит, така че точно вие не говорете Бойко на кой дава пари. Почнахте сателит на Лудогорец да ставате, Дилян Пеевски ви налива пари, до толкова, че да ви има на футболната карта, псевдо собственика Самуилов не зане да си тръгва или да седи. Така че си гледайте вашето смешно отборче, то е ясно че само завиждате на Локомоитв, че има лоялни играчи и най-важното че имат нещо, което вие никога няма да имате:СТАДИОН!!!

      • 21
        6

        ХАХА… То една лоялност в ЛАЙНУТА, НЕ ТИ Е РАБОТА ..Смешен си, манго…

    • 11
      16

      Ава мълчи ва ний на цяла банка и народ ибайми мамата ти тук за някви ракети ми гълчиш ба да тейба.

  16. 33
    15

    Крушарски – великан! Завинаги един от нас! Време е коконите да поиграят малко за цветовете на клуба, а не за чалготеките нощем!

  17. 22
    31

    Война е супер пич и един от най-добрите треньори които сме имали в последно време вярвайте ми! Не плямпа глупости където хване, а говори трезво и знае как да надъха играчите, дори в много труден момент като този на безпаричие. Съжелявам Едо.. Локомотивец е, но реално не е никакъв треньор. Няма място за легенди. Има място за професионалисти. Успех г-н Войнов ! 🙂

    • 16
      7

      Аве разбирач,как станахме шапиони тогава,щом не е никакъв треньор??? А ако тоя палячо Войнов е един от най-големите треньори,какво да кажем тогава за Илян Илиев,че е Бог ли,щото това беше правилния човек,но келеметата го изгониха 🙁

      • 23
        7

        Станахме шампиони въпреки арменеца и благодарение на нарко-парите на Главния, лека му пръст…

  18. 21
    33

    За пореден път голям Христо Крушарски! Това е правилният път! Вярваме в теб и във Войнов. Трябват само 2-3 ма нови в защита и в халфовата линия + да се взимат редовно юношите Хамуд/ Главчев/ Кацарски и всички други младежи които рядко попадаха в групата през миналия сезон и отбора е готов!

    • 39
      11

      Ти наистина си за медикаменти и то силни , блажени са вярващите

Коментарите са затворени