Ако искате да гледате Ботев в предсезонните им контроли, освободете се за тези дати…

6
2106

Както самият Николай Киров обяви, Ботев Пловдив ще изиграе 3 контроли по време на подготвителния си лагер. Той ще се проведе в Банско, а едната от контролите е вече уредена. Тя е с Пелистер и е насрочена за 22 юни. Белия обаче е помолил тя да бъде преместена за 21 юни, като все още не е ясно, дали македонците ще дадат разрешението си това да се случи. Другите дати, на които Киров иска да изиграе контроли за 18 и 24 юни, научи PlovdivDerby.com.

6 КОМЕНТАРА

 1. 54
  4

  Точно 9750 на финала в деня на най-много балове. Черно-белите педерасти нямат общо толкова публика, камо ли за мач в София. Впрочем, те никога не са и имали.

 2. 6
  61

  Ако има кой да им поема на жълтите мангалите бензина и да им се плати по 50 лева както плащаше Цветан Василев може и да отидат .Сега се вижда 3-ма на гостуване и 200 на домакинство. За купата беше най-голямата пародия във Българския футбол ххахахаах 5000 на финал и 1000 празнуват в градът на Локомотив Пловдив ,купата .няма такъв смях хахахаах

  • 50
   2

   Боли
   много боли
   тежко е да си черно-бял мангал

   бълнуването ми стана хронично

  • 35
   2

   Неграмотен мангал, не се бъркай в темите на големите, ами отивай на училище, неграмотнико!

  • 24

   На черните мангали им останаха само циганските лъжи!Гордите ботевисти винаги пътуват със собствен транспорт! Даже когато клуба е наемал автобуси, хората предпочитаха да си пътуват с личен транспорт! Цв. Василев никога не е давал за частните автомобили пари, а това са само цигански брътвежи! Затова навсякъде са посрещнати с мощното:ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ !

Comments are closed.