Както самият Николай Киров обяви, Ботев Пловдив ще изиграе 3 контроли по време на подготвителния си лагер. Той ще се проведе в Банско, а едната от контролите е вече уредена. Тя е с Пелистер и е насрочена за 22 юни. Белия обаче е помолил тя да бъде преместена за 21 юни, като все още не е ясно, дали македонците ще дадат разрешението си това да се случи. Другите дати, на които Киров иска да изиграе контроли за 18 и 24 юни, научи PlovdivDerby.com.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 54
    4

    Точно 9750 на финала в деня на най-много балове. Черно-белите педерасти нямат общо толкова публика, камо ли за мач в София. Впрочем, те никога не са и имали.

  2. 6
    61

    Ако има кой да им поема на жълтите мангалите бензина и да им се плати по 50 лева както плащаше Цветан Василев може и да отидат .Сега се вижда 3-ма на гостуване и 200 на домакинство. За купата беше най-голямата пародия във Българския футбол ххахахаах 5000 на финал и 1000 празнуват в градът на Локомотив Пловдив ,купата .няма такъв смях хахахаах

    • 50
      2

      Боли
      много боли
      тежко е да си черно-бял мангал

      бълнуването ми стана хронично

    • 35
      2

      Неграмотен мангал, не се бъркай в темите на големите, ами отивай на училище, неграмотнико!

    • 24

      На черните мангали им останаха само циганските лъжи!Гордите ботевисти винаги пътуват със собствен транспорт! Даже когато клуба е наемал автобуси, хората предпочитаха да си пътуват с личен транспорт! Цв. Василев никога не е давал за частните автомобили пари, а това са само цигански брътвежи! Затова навсякъде са посрещнати с мощното:ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ !

Коментарите са затворени