“Бъдете сигурни, че ще оставим сърцата си на терена”, това казаха в един глас момчетата, които стигнаха до финала с Лудогорец. Мъжки приказки от мъжки момчета, всяко от които вярва, че може да спечели Купата и да напише нова славна страница в историята на любимия ни клуб. В това се уверихме всички, след като цял сезон бяхме с тях, а днес 5 дни преди големия ден виждаме пламъка в очите им. В него няма страх – те няма какво да губят! В него няма съмнения – те постигнаха това, за което се бориха цял сезон. В този пламък има ВЯРА, че заедно – фенове и футболисти ще направят това, за което повече от 36 години жадуваме!

Сега е време за големия финал на Националния стадион!

Да, ще кажете Ботев няма шанс срещу многомилионната селекция на Кирил Домусчиев. Но ние ще ви кажем, че ние имаме много повече от наети футболисти – ние имаме Отбор, знаещ какво означава святото име БОТЕВ, ние имаме традициите, ние имаме “жълто-черното” райе, ние имаме най-вярната и фанатизирана публика. А всичко това, обединено в един юмрук, е в пъти повече от моментната сила на зелените от Разград.

Ботев никога не излиза като обречен! Затова и на 24-ти май ние ще напълним сектор “Б” и ще сковем краката и сърцата на противника с мощния си тътен!

Бъди с нас на Финала, за да го направим незабравим!
Бъди 12-тия играч и подкрепяй футболистите на градския отбор през всичките 90 минути!

Това видео е за теб:

3 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    36

    15 декларации за 7 дена. Изглежда интереса към финала наистина е много малък. Това е хубаво, защото показва че глупаците и наивниците намаляват.

    • 19
      4

      То се вижда кой е глупака. Явно не правиш разлика между Призив, надъхване и Декларация.

    • 15
      2

      Мислещ ? Не ти се отдава , пробвай с Тролещ по ще ти утива.

Коментарите са затворени