В последните два дни интересът към билетите и специалните фланелки на КПБП за финала в София, се харчат като топъл хляб, разкриха от магазина в Кючук Париж. От там са се принудили да поръчат нова партида с тениски, с които да задоволят търсенето. КПБП съобщи пред PlovdivDerby.com, че от днес отново има всички размери тениски, включително и детски.

Продажбата на билетите и на фланелките върви успоредно и с записванията за екскурзията, която от КПБП организираха. Освен това всеки фен не трябва да забравя и да подминава събирането на средствата за хореографията на Националния стадион.

Вече са събрани над 4500 лева за хореографията, като остава да се съберат още около 3500 лв до заветните 8 000. Всеки може да дари пари по следните начини, припомнят от КПБП:
По банков път:
Сдружение “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”
BG11UNCR70001522124939
swift (bic): UNCRBGSF
Или по Paypal: paypal@kpbp.bg
Може да дарите и в магазина на ул. “Нестор Иванов” магазина на КПБП, който е с работно време от 11:00 до 19:00 ч. в делничните дни и от 10:00 до 14:00 ч. в събота.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    20

    Нахлувам на терена и стрижа представителите на БФС. Да го духат чужденците от Лудогорец, никаква Купа не им се полага. Лично ще я взема Купата и с каруцата е карам право в Стряма.

    Слагаме Купата в кръчмата в Стряма и 3 дена пием и се веселим. Ачо плаче до Купата от радост, Чико прегръща Купата. Фенове носят дамаджани с люта ракия.
    ЯЯ Меледже танцува на масата от кеф. На Косоко пък кметът на Стряма му дава грамота за почетен селянин на Стряма.
    Вияна си събул цървулите и бос с гноясали нокти пее песен за Шампионската Лига.
    Молива разказва как Колежа ще е най-модерният стадион в Европа и го почват другия петък.
    Следващата Купа след 150 години, а Лудогорец ще дъвчат калъфката.

  2. 23
    3

    Да го духат Лудогорец и БФС. Няма да занесът Купата в Разград !!
    Нямат и един българин в отбора а ще спечелят и вдигнат купата на България. На тези чужденци не им пука за Купата, те повечето и български не знаят, интересуват ги само заплатите и трансферите. Да го ДУХАТ БФС дето ще даде купата на чужденците !!!!!

  3. 20
    3

    Няма смисъл да се вдига самочуствието на Лудогорец и БФС и да се изживяват.
    Истината е че ако Ботев не е на този финал , то зрителите на стадиона и тези пред телевизора ще са едва стотина. Ще е трагична пародия на селски мач от окръжните групи ако Лудогорец и Верея са на финала.
    Кур за БФС.
    Няма смисъл да правим густо на Лудогорец.
    Кур за Лудогорец .
    Този финал е наистина спортно събитие защото Ботев играе.
    Кур за БФС !!! Кур за спортните коментатори !!!!

  4. 22
    3

    Вижте какво циганета,вместо да правите жалки напъни да сте интересни в нашите теми,вземете помогнете на един истински локомотивец – Аян Садъков!Гледам под статията за него ни вопъл -ни стон!

  5. 5
    26

    Ава къв топъл хляб ва…у Стряма в хлебарницата само партенки и ушанки продават ба да гоейба…..и ся съм поръчал на как Миче да оплете 5 фанели на една кука….за да сми йекшън ва да сейба.

  6. 7
    30

    Досега сме продали 178 топли хляба…ааааа билета де.

Коментарите са затворени