Има ли обаче забавяне на пари или други организационни проблеми? „Организационно всичко е както трябва. Другите финансови неща не искам да коментирам, защото не съм наясно. Няма някакви драстични проблеми при нас. Има само няколко премии, които трябва да се дадат. Но и те във времето ще бъдат изчистени. Няма някакви космически проблеми е Ботев”, декларира футболистът на канарчетата Антонио Вутов.

18 КОМЕНТАРИ

  1. Брей този форум е пълен с юристи. Кой клуб кога е създаден, кога са настъпили промени в обстоятелствата и др. правни въпроси! Не ви ли е ясно, че когато един отбор е препознат от феновете това е истинския ФК. Да не говорим, че Ботев през 2011 година използва незаличеното сдружение на Христолов, което на практика е предшественик на АД-то на Христолов. Щом като феновете на Локо-то приемат обединението на Левски Кн с Локомотив Пд и препознават отбора като Локомотив Пд, значи това е истинския Локомотив. Време е да се спре с тези глупости кой отбор, кой е и да се акцентира върху друго. Поведение по трибуните и извън тях и по-голяма посещаемост по стадионите. На мен лично ми е обидно в Пловдив да се бием по гърдите какъв футболен град сме, а базата в Коматево да е наполовина празна, а Лаута да не може да се напълни в дербитата с Ботев, Левски и ЦСКА! Да не говорим, че с другите отбори едвам се събират 1000 човека. Ако искаме да имаме силни пловдивски отбори те се нуждаят от фенска подкрепа или са обречени да живуркат и да продават добрите си играчи за жълти стотинки. Липсват ми дербитата от преди 10 години, липсва ми дори времето когато Ботев беше във В група и на Колежа имаше минимум 5-6000 души. Липсва ми атмосферата от пълните трибуни. Аз лично нямам обяснение как може базата в Коматево да не е разпродадена със сезонни карти още преди да е започнало първенството?

      • Знам че сте само педали и манафи на трибуна истанбул, не се хвали.

        • Аз да ти го пОсна,пък ти си разправяй после кой е педал.

    • 7
      1

      Ава аз пък жа са обида и жа си пора жигулито у Тракия и жа си слушкам Джена ва да гоейба.

  2. 13
    47

    Пореден жалък опит на жълтта редакция на ПловдивДерби да прикрие истината около финансовия колапс на Ботев 2011 (Това е истинската година на създаването на клуба!). Скоро истината ще лъсне и катуна наистина ще се разпадне! А дано!

    • 38
      5

      Каквото пожелаваш на друг
      се връща на теб
      и то тъпкано

    • 8
      4

      Как им се иска на манговците,прЕвъженици на урода Локо кн,Ботев да фалира,за да спрем с гаврата по кюстендилският бежанец!Е иска им се,ама НЯМАА.Като знаеш годината на създаване на Ботев,знаеш ли годината на създаването на Локо кн?Жокер-1919год.А шампионската купа знаеш ли къде е?Жокер-в родният Кюстендил!

    • 3
      3

      Мангал би ли ми казал кога е създадени локомотив АД,локомотив 1936,локомотив 19,6 или си зле с паметта.Циганска история,цигански фенове.

  3. 17
    27

    Но и те във времето ще бъдат изчистени -СЛЕД МНОГО ВРЕМЕ ,В ЕДНА ДАЛЕЧНА ГАЛАКТИКА.

    • 6
      3

      Това нищо не е!Има други едни,до ВСИ,които я карат на спомени още от Коледа.Ама Крушътъ рече-ще ги платим,ама друг път.

  4. 60
    35

    Искаме си заплатите иначе тотото продължава!

    • 6
      2

      Верно,Бащътъ си отиде,Едо химика тоже,а и други двама се канят да напуснат бежанския лагер.Разпад!!

    • 80
      21

      …буферо-кюстендилското подобие на отбор. Там не са виждали кинти от преди Нова година.

Коментарите са затворени