Ето какво прави Белия часове преди полуфинала в Стара Загора

13
2008

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров в момента гледа записи от мачове на Верея и подготвя тактиката на тима за утрешния двубой, който е първи полуфинал за Купата на България. „Утре ще си проличи, дали сме готови за този мач. Крум Стоянов пропуска гостуването със сигурност. След тренировката ще решим за Антонио Вутов, който също е с проблеми“, заяви Киров пред PlovdivDerby.com.

13 КОМЕНТАРА

 1. 9
  30

  Какво ни баламосвате със статийки за “ гледане на клипове“ и „светнали лампи и полюлеи“? Всеки нормален фен е отвратен от тото порнографията в измисленото ни първенство! Наведохме се оня ден на базата, сега ще се радваме на уредения финал за купата. Дано поне я вземем, че резила за нас феновете ще е пълен, както и джобовете на Палийски и компания!

  • 29
   5

   Вие пак сте добре а ние останахме един файтон хора на „Лаута“!Крушарски ни дава билети от три лева за новата желязна трибунка и тя не може да се напълни,на другата с билет от пет лева влизат по 3-4 заедно,в централната повечето са гратисчии и дечица от школата.На терена пълна тото- порнография!Трагедия!

  • 3
   2

   Стар буфер,а по добре ни светни защо Еду и Камбура са се скарали-защо чашата преля….

 2. 16
  36

  И ДА БИЕМ, НЯМА ДА МОГА ДА СЕ ИЗРАДВАМ ИСТИНСКИ, ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ ЕВЕНТУАЛНАТА ПОБЕДА УТРЕ, ЩЕ Е ЗА СМЕТКА НА НАДУПВАНЕТО В КОМАТЕВО ОНЗИ ДЕН. СРАМ, СРАМ, СРАМ.

  • 36
   10

   Надупихте се вие на говеда и резаци – общо почти двуцифрен резултат!

  • 12
   30

   И мен така брат ме е срам, от години се издържаме с уговорени мачове , а стадион няма да видим никога .

 3. 10
  27

  Заедно с ходжата на Г.Воден правят разбор на тотопорното.

  • 28
   10

   Кажи го на готвача Крушо и правоверните узун и бонбон ефенди 🙂

  • 11
   3

   Ама ти жив ли си след тоя секс маратон и срам на твойте лайнутаджии? Я кажи пак колко ще биете моряците в Каварна, манго ?

   • 2
    4

    НЕ ЧУВАМ КАКВО СКИМТИШ ОТ ДОЛНАТА ПОЛОВИНА.

 4. 10
  36

  След пародията в петък съм отвратен от моя любим Ботев. Останаха само глуаците да ходят и да им се подиграват в очите.

  • 26
   10

   Манго, тото са вашите мачове с говеда и резаци почти двуцифрен резултат!

  • 27
   3

   Ако бием, да не си стъпал и на Васил Левски! Такива измислени „фенове“ не ни трябват по трибуните. Падаме, бием – Той не умира!

Comments are closed.