Уважаеми Ботевисти,
Искаме да Ви уведомим за приключването на първия етап от “Кауза Колежа” – инициатива, която подехме точно преди година. През този първи етап показахме, че можем да се обединим и да покажем на всички, че най-важното нещо за нас е завръщането ни в нашия дом – ст. “Христо Ботев”.
“Кауза Колежа” преминава на следващо ниво в своето развитие, а именно търсене на реална възможност за завършване на стадиона. Вече са предприети действия по проучване на различни варианти за това, като работна група от “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” ще се занимава изцяло с новия етап на “Кауза Колежа” (подробностите около идеята ни бяха разкрити на последните две редовни срещи между членовете, а всички, които все още не са запознати ще могат да го направят на следващата ни среща през месец май). Поради спецификата на този втори етап, за него не е необходимо събирането на членски внос. За всички текущи нужди на “Кауза Колежа” ще бъдат използвани събраните до момента средства в кампанията, а именно 46 274 лв.

Същевременно  стартира подновяването на членството в “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”, който ще продължи да осъществява основното си задължение като фенклуб – обединение на всички жълто-черни привърженици, екскурзии, организация около мачовете на любимия ни клуб, както и много други инициативи, свързани с жълто-черното общество. За всичко това обаче са нужни финанси, с които “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” да оперира. Членският внос остава непроменен и е на стойност 24 лв., които се плащат еднократно за цялата година. Членството ще важи до април 2018 г. Може да станете част от “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” като попълните заявление в магазина на ул. “Нестор Иванов” 1, където ще получите и своята членска карта. До броени дни ще Ви информираме и относно заявяването на членство онлайн. Всички членове ще се възползват от редица преференции- намаления при пазаруването на магазина на КПБП, намаления при записването за екскурзии и още много други, за които ще Ви информираме в бъдеще.

Част от семейството на КПБП ще може да станете и преди утрешния мач с Монтана в специално разположен пункт за записвания.

Благодарим Ви!

5 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    8

    Клоака не Кауза! Хора без идеи и без възможности една година не направиха нищо, освен да се крият и използват болката на феновете! Вярвайте им, то глупаците в България масово гласуват по едничката носталгия, която цял живот ги е прецаквала! Нейсе и тяхното ще отмине, криейки и използвайки се от името и марката на ФК Ботев!
    P. S. “Тежко, брате, се живее
    между глупци неразбрани;
    душата ми в огън тлее,
    сърцето ми в люти рани.”

  2. 18
    5

    Ний пък и 46 лева не можахме да съберем от смс-и.

  3. 4
    19

    Ето как ще се отделят средства за Колежа, отивате и се молите на ГЕРБ да ореже парите за закуски на талибаните,със спестените от закуски пари за няколко години ще има стадион.

    Както и да го пресмятате ситуацията излиза че талибаните в България за няколко години са изяли и исрали парите необходими за Колежа, а феновете ще чоплят семки на Коматево и гласуват за ГЕРБ
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Близо 3,1 млн. лв. струва на държавата издръжката на бежанците у нас всеки месец. Това заяви председателят на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) Никола Казаков пред Нова ТВ.

    Той допълни, че по-голямата част от бежанците искат страната ни да ускори процедурите по одобряване на молбите за получаване на закрила. В момента това отнема между три и шест месеца. От нова година е извършена реорганизация на процедурите. За първите три месеца има 3100 решения за закрила на бежанци.

  4. 5
    21

    Ръководството на Лудогорец ще вложи огромна сума в изграждането на новия стадион на българския шампион. Съоръжението ще струва 30 милиона лева, научи Sportal.bg. Нашата медия разбра и доста подробности относно течащата процедура по строителството на “Лудогорец Арена”.
    Със задачата изцяло се е заел собственикът на “орлите” Георги Домусчиев, който изгради и тренировъчната база на тима, която е една от най-модерните на Балканите.
    Сектор “А” ще бъде най-скъпият, тъй като ще разполага с всички удобства – съблекални, зали, кабинети, възстановителен център, паркинг и т.н. Изграждането на трибуната ще продължи една година. Накрая ще се обърне внимание и на гостуващия сектор, който също ще претърпи промяна. В завършен вид новият “Лудогорец Арена” ще събира малко над 13 хиляди души и ще може да приеме 1/2-финал от европейските турнири.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Всички фенове на Ботев да заминават за Разград и да целуват ръка на Гелосания и да обличат зелената тениска на Лудогорец.
    Стига вече празни и лъжливи обещания за Колежа. Стадион няма да има в Пловдив.
    Поне да изживеете мечтата Ботев с Легендата Лудогорец, хем стадион, хем кренвирши , хем Евро турнири с Лудогорец.

  5. 4
    18

    Ето колко милиона наляха Домусчиеви за една от най-модерните бази в Европа. И продължават…
    Общо около 25 милиона лева са дадени до момента, започва строеж на хотел.

    Ръководството на Лудогорец откри днес модерната си база. В голямата си част тя ще бъде за нуждите на детско-юношеската школа. В ролята на домакини бяха братята Кирил и Георги Домусчиеви, които заедно със служебния премиер прерязаха официално лентата. На събитието бяха още хора от политиката и спорта, сред които Емил Костадинов, Антон Попов от БФС и други.

    Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че общо до момента са вложени около 25 милиона лева само за базите. За първия етап са били похарчени около 10 милиона лева, а за настоящото разширение – 15 милиона лева.

    „Мисля, че беше от съществено значение тази база да се направи и ние го знаехме от самото начало. Имаме три-четири игрища, които изградихме през годините. Те обаче не бяха достатъчни за всички наши гарнитури и за мъжкия отбор. Специално за тренировъчния комплекс това е много важна стъпка”, каза Домусчиев.

    Това обаче няма да бъде последната инвестиция на Лудогорец.

    „Започваме да строим в зоната до първия комплекс, ще направим хотел-общежитие с всички необходими условия за нашите футболисти – спане, хранене, възстановяване, за лагери преди мачовете и т.н”, увери още бизнесменът.

    „Това разширение струваше 15 милиона лева, а предишният етап беше към 10. Така че всичко излиза към 25 милиона лева. Върви и строителството на стадиона, надявам се до лятото да е готов сектор „В“, завърши Кирил Домусчиев.

Коментарите са затворени