Страшен скандал се е заформил в Стара Загора минути след последния съдийски сигнал. Играч на един от двата отбора е отказал да даде допинг проба след края на двубоя. От два дни допингченгета шарат по родните стадиони, след като отдавна бяха забравили за функциите си. Играчът, за който единствено се знае, че е българин, категорично е отказал, защото не е станал свидетел на тегленето!

Той заявил, че иска жребия да се изтегли пред него, за да е убеден в безпристрасността на ченгетата. След като от антидопинговата комисия отказали да повторят жребия, водещият футболист им е обърнал гръб и е продължил безцеремонно да се къпе под душовете, след което се качил в клубния автобус. Допингченгетата написали специален доклад по случая и не е изключено въпросният футболист да отнесе много сериозно наказание.

Това е вторият ексклузивен материал на стажант-репортерa ни Първан Априлов за днес. Препоръчваме ви, да откриете и първия му текст. Заради голямата четаемост на статиите му, възнамеряваме да му предложим постоянен договор, който да го задължава да пише поне по една статия годишно!

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    4

    Ако не беше първоаприлска, тоя щеше да е от марулите, щото всички знаят, че буферите не се къпят.

Коментарите са затворени