Локомотив Пловдив се събуди след проспано цяло първо полувреме, за да се опита да спечели поне точка при гостуването си на Берое. Черно-белите проспаха цялото първо полувреме под Аязмото, само за да излязат преобразени през втората част и да започнат да гонят дивото. В крайна сметка смърфовете стигнаха до изравняване на резултата, след като бяха много по-добрия отбор през втората част и с попадения на Виданов и Димо Бакалов направиха 2:2, но това не бе всичко в този мач.

През първото полувреме черно-белите допуснаха два лесни гола. Първо Роберт Петров си отбеляза автогол, след центриране на Карачанаков и удар с глава на Иванов. По-късно Карачанаков сам завърши мълниеносна контраатака след груба грешка на Пауло Сержо в средата на терена и покачи на 2:0.

С две смени с състава на гостите започна второто полувреме и началото на промяната в безидейната игра на Локо Пд.  Умарбаев и Кики замениха  Мартинович и Пауло Сержо. Само 3 минути след подновяването на играта центриране на Умарбаев от корнер, бе засечено от Котев, който я прати в мрежата за 2:1 .

В 68′ Бакалов се появи на терена заменяйки ветерана Роберт Петров. Само 6 минути след появата си на терена халът се озова в прегръдките на своите съотборници.
Марчев проби по левия фланг и върна топката към точката за дузпа, където Бакалов бе сам и нямаше проблем да изравни.

И така, след като Берое на свой ред дремеше и гледаше от близо мача през втората част, старозагорци се пробудиха в 89′ и стигнаха до късен гол, с който оставиха трите точки под Аязмото.

 

29 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Подкараха ни като магистрални проститутки.. То кой ли не ни би вече?

  2. 9
    2

    ми то така ако играйм – господин Крушарски ше ни зареже! Еле, пък стадион да строи
    Вън Едо и дъртите фролове.

  3. 10
    2

    Къде сте бе мангали ?
    Аааа, то докато се приберете с каруците…аха..

  4. 14
    2

    Мачът го загубихме заради малоумните експерименти на Ераносян! Тоя човек да не би още да се намира на подготовката в Турция? Това са официални и много важни мачове, как не спря да върти състава, да експериментира и да преквалифицира футболисти? Йефтоски за какво го пусна този мач, като знае, че при още един картон и гори за следващия мач?
    Честно не знам вече, какво да кажа…този отбор при втори треньор играе неграмотно и некадърно, а като ги вземеш, като имена и индивидуалности – големи.Все футболисти с качества и много опит, но толкова много брак в средата е кощунство.Играем грозно и хаотично с моментни проблясъци.Защитата ни е много тромава и това е много сериозен проблем! Ванчо колкото и да е добър е на години и не е за цял мач…той е за 30 мин.
    Мисля, че не сме за Европата с тази игра.Черно море, Дунав и Берое играят по-добър футбол от нас.

    • 6
      2

      Не се обяснявай ма, курво циганска.

  5. 5
    20

    САМО ЖЪЛТИ РАЗПАДАЩИ СЕ МИРИЗЛИВИ ПУТКИ В ТЕМАТА.ВИЕ НЯМАТЕ АВТОБУС,ИГРАЧИ,ЛИЦЕНЗ ТОВА СА ВИ ПОСЛЕДНИТЕ ПОСТОВЕ.
    СКОРО ОДИТ И ЗАКРИВАНЕ ВИ ЧАКА!!!
    СБОГОМ ЖЪЛТИ ПУНДИ!!!

    • 15
      2

      Ела си Пурко у дома в маалата та да та разхлабим…… нещо си много нервен, кьорпе …..

  6. 23
    4

    Показах на всички неверници,че Роберт Петров има място в отбора!Доказа го с прекрасния гол който отбеляза!Не ми трябват млади а такива можещи и опитни футболисти като него,това е бъдещето на “Локомотив!

    • 19
      2

      Точно така е, доктор е. Даже съм сигурен, че Роберт може и голмайстор на първенството да стане.

  7. 7
    28

    ха ха коматевските селяни и кольо ганчевските селяни си правят свирки един на друг няма такъв смях. Само че дивите копачи от коматево и кольо ганчево ще играят на село във втората осмица , а ГРАНДА ЛОКОМОТИВ в първата шестица .

    • 28
      5

      Така, Колю Ганчевите селяни,опънахъ гранда от Кюстендил!Хихихихи, гранд били.

    • 28
      3

      Ти беще ли на стадиона, Радо??Чу ли мощният поздрав на заралии към локофенчетата -ТОЙ БЕ -ІЦИГАНИ, ЦИГАНИ ……..

    • 17
      2

      Абе те ще ИГРАЯТ във втората осмица, ама не знам ние какво ще правим в първата шестица. Най – хубавото е, че няма да срещнем жълтите, щото жална ни майка локомотиво-циганска.

  8. 29
    5

    Добре де Ботев биха Берое и в Загора и в Пловдив, а нас ни шибат, като малки циганчета, защо?

    • 26
      4

      Ами щото сме мангали и обичаме да ни шибат…

  9. 4
    20

    Вие кога ги написахте тези коментари, сигурно не сте били на мача, хейтъри и мишки сте вие!!!!!

    • 19
      1

      Милионите бяло – черни бяхме на мача. Чакай да се приберем от Зарата и тогава ще видиш още колко ще напишем. Сега мобилния интернет нещо много е кофти…

      • 17
        1

        Да бе, ама нещо много забива, а и ръцете ни доста треперят…

  10. 21
    5

    Купата е наша Саде Льоко Саде Еду

  11. 29
    2

    Днес ние от Локото приличахме на госпожички, които си държат гащичките в джоба и чака някой да ги изненада на контра отзад….

  12. 32
    5

    10 години без победа.Пожелавахте вчера успех на Монтана,получихте си го днес.То не може все с късмет да се отървавате.Този път късмет няма и загубата е факт.И днес отново 70-80 на гостуване ,на 40 минути от Пловдив.Иначе устите ви са големи.

  13. 30
    7

    Мъничко им го подадохме на циганетата, ама от сърце …

  14. 29
    5

    Циганите пак бити, ебани и унизени като най-долните уличници, каквито и всъщност са де.

  15. 33
    5

    Дайба и марулите,приспаха ни,изчакаха да отворим халката и ни го налузиха до макарите. Цццц.Че нас ще ни шиба кой ни хване.

  16. 31
    8

    Ах, как приятно и мазно боцнаха циганите баш в 90-та минута 😀

Коментарите са затворени