Едо разкритикува остро БФС и съдиите ВИДЕО

1
472

Наставникът на Локомотив Пловдив Едуард Ерансоян заяви, че не е свикнал да е пионка. Това изказване специалистът направи след загубата от Берое с 2:3 в мача от 26-ия кръг на Първа лига. Той бе върнат на наказанието, което претърпя след мача с Пирин, като обясни своята гледна точка.
Футболният спец също така направи коментар и за поражението на „смърфовете“ от заралии.

„Получихме три гола, а вкарахме само два. Мисля, че са ми ясни причините за случилото се, но не колегиално да ги казвам. Първото полувреме бяхме безобразни. Второто бе силно, но получихме трети гол и така загубихме. Не мога да кажа, че сме мислили за сряда и Купата. Трябва да потърсим грешките в себе си. Сега вече може да мислим за Лудогорец, но днес не трябваше да мисли за предстоящия мач за Купата“, започна Ераносян.
„Помъчихме се да направим корекции, за да вкараме повече въображение. Получи се. Жалко, че получихме трети гол. Нещата вървяха добре, имахме ситуации за гол. Начинът, по който се развиваше второто полувреме, вече не мислехме, че можем да загубил. Жалко за студения душ, който получихме в края“.
„Дори и да имам претенции, никога не съм коментирал съдиите. Много от хората в БФС търсят причините в треньори и състезатели, но евентуално трябва да погледнат в друга насока, за да върви футбола ни. Чудим се защо на запад се играе по-бързо, ами тук се свири фаул на всеки няколко минути за игра рамо в рамо и така играта се накъсва“, обясни спокойно специалистът.
Върнат на наказанието, което изтърпя след мача с Пирин, Ераносян каза: „Не мога да съжалявам за това, което съм направил. Пред дисциплинарната комисия се караха на съдията защо ме изгонил. Който и неправилно да го изгонят, трябва да има нормална реакция. Ще изкараме своите изводи. Ясно е, че сме потърпевши, съдиите имат повече права от нас. В един момент ставаме пионки, а аз не съм свикнал да съм пионка“.

1 КОМЕНТАР

  1. 11
    2

    ХАХА Арменецът не бил свикнал да е пионка Е това вече е майтап

Comments are closed.