PlovdivDerbyTV: Бултрасите се завърнаха на Юг с жълто-черно пиро

5
460

Феновете на Ботев Пловдив обелязоха завръщането си на Трибуна Юг с красиво жълто-черно пиро.

Преди това бултрасите показа и отношението си към политиците.

5 КОМЕНТАРА

 1. 5
  12

  Да не сте наказани без публика , нещо малко мисири на кочината ?!?

 2. 6
  13

  300 човека на цялата база хахах че то в окръжните групи ходят повече хора.хахаах този клип е да се посмеем малко

 3. 3
  6

  Ето как ще се отделят средства за Колежа, отивате и се молите на ГЕРБ да ореже парите за закуски на талибаните,със спестените от закуски пари за няколко години ще има стадион. Както и да го пресмятате ситуацията излиза че талибаните в България за няколко години са изяли и исрали парите необходими за Колежа, а феновете ще чоплят семки на Коматево и гласуват за ГЕРБ
  –––––––––––––––––––
  Близо 3,1 млн. лв. струва на държавата издръжката на бежанците у нас всеки месец. Това заяви председателят на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) Никола Казаков пред Нова ТВ.

  Той допълни, че по-голямата част от бежанците искат страната ни да ускори процедурите по одобряване на молбите за получаване на закрила. В момента това отнема между три и шест месеца. От нова година е извършена реорганизация на процедурите. За първите три месеца има 3100 решения за закрила на бежанци.

 4. 2
  8

  Стрижи….пияниците и некадърниците които управляват клуба:

  Лицензът на елитния футболен клуб Ботев Пловдив виси заради договорени, но неплатени възнаграждения на трима бивши футболисти от състава, научи БТА.

  Ръководството на „жълто-черните“ дължи по една заплата на Иван Стоянов, Милен Кикарин и Даниел Кутев от споразумението за прекратяването на договорите им по взаимно съгласие през зимата.

  Любопитното е, че общата дължима сума е около 10 хиляди лева, но адвокатите на Ботев вече са се свързали с футболистите с молба да се съгласят да подпишат документи за разсрочване на задълженията, за може клубът да получи лиценз от БФС./БТА

 5. 10
  14

  Премести ли се 50 човека от централна трибуна зад вратата. Смях.
  За сметка на това централната трибуна още по-празна. Трагедия. Бразна паза.

Comments are closed.