Мними „организатори“ от Пловдив събират пари за турнир на Златни пясъци

0
249

 

Мними „организатори“ от Пловдив се опитват да събират пари от името на организаторите на международния детски футболен турнир „Колония къп“ . Той ще се проведе в Златни пясъци и Кранево между 10-ти и 21-ви юни. За първи път сърби организират турнир на нашето черноморие и главният организатор Душан Милоевич заподозря опит за измама.

“ Хора от Пловдив се опитват да събират капаро от различни отбори за нашия турнир.Искам хората да знаят , че единствено Душан Милоевич и Милан Павлович са хората през които става записването. Посочват се по-малки цени, 4-ри нощувки вместо 5 и очевидно нещата намирисват на измама. Не искам отбори да „изгорят“ с пари и затова и предупреждаваме хората. Аз и Милан сме хората през които става записването за  този турнир“ -коментира Милоевич.
„Колония къп“ се очертава като много силен турнир. Участие вече потвърдиха отбори от Сърбия, Румъния, Украйна , Русия, Черна Гора, Македония, Хърватска, България. И сериозни имена като Партизан, Цървена звезда, Лудогорец, Стяуа,Поли Яши, Нива и много други. Официални гости на турнира са легенди като Миодраг Белодедич и Перица Огненович. Подкрепа за турнира и час от наградите идват и от най-добрия сръбски футболист в момента Душан Тадич.
Милчо Максимов