След разкритията на PlovdivDerby.com от вчера за писмото на зам.-кмета Кацарски до Локомотив Пловдив от общината реагираха мигновено. От там разкриха пред PlovdivDerby.com, че за петък са планирали среща на г-н Тютюков (зам.-кмет по Младежта и спорта) с участието на всички клубове, които ползват под различни форми части от базата на СК “Локомотив” в парк Лаута.

На срещата са поканeни и представители на футболния Локомотив, който изяви открито претенции и желание да вземе комплекса на концесия.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    15

    Ице,
    бий си камшика, докато Общината не са ти свили париците.
    Ще ти погодят някой номер, като завършиш всичко. Бягай, ний все някак ще се оправим.

  2. 26
    24

    „За успокоение на нашата общност, а и на хората в Общината ще заявя, че дори тези откровени безумия няма да ме откажат. Аз оставам в Локомотив и проектът ми ще се осъществи.“

    Ще добавя – и за успокоение на жълтите цигани.

    • 26
      14

      няма жълти цигани – циганите са само едни – тия на Лаутджамия. Как ви посрещат из България – мощно ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ.. абе навсякъде ви знаят.

      • 2
        2

        Има имаааа, най-големите цигани предатели на България носещи и опорочаващи святото име на един велик българин са жълти.

  3. 23
    5

    ние локомотивците сами сме си виновни, че тези народни грабители се подиграват с нас. Защото мълчим и спим!!! ние сме суверена и сме ги избрали тези там да изпълняват волята на народа и имаме право да им търсим сметка и да ги сменим ако не го правят!!! СЪБУДЕТЕ СЕ, БЪЛГАРИ!!! ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ТЪПКАНИ И МАЧКАНИ?! ВИЖТЕ КАК СЕ ПРАВИ В СЪСЕДНА РУМЪНИЯ!!!

  4. 21
    8

    МАМА ВИ ДЕЙБА, ПОМЯРИ ДОЛНИ И НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ ОТ ОБЩИНАТА!!! ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ СКОРО!! ЦАЦАРОВ, ЗАЩО МАМИН ТОТЬО ОЩЕ Е НА СВОБОДА!!??

  5. 19
    15

    Какво ще изскимтят общинарските мъстии утре ?

    Мислят че могат да се ебават като с коматевските селянки ли ?

    • 7
      8

      Ти заплашваш общинарите да им отмъщаваш?? Ти май си мислиш че ника ти е защитен и можеш да ръсиш заплахи по адрес на общинските служители ?

  6. 13
    14

    “Крушарски си тръгва обиден”! Новина в утрешните спортни вестници.

    • 11
      8

      Майка ти си тръгва обидена – новина от поредния тъпкач.
      Аре у лево в тръстиката, ако обичаш.

    • 12
      6

      и би имал право. представи си обаче какво ще стане с общинарите тогава!!!!! направо идвам с багера и рина!!!

    • 10
      9

      „За успокоение на нашата общност, а и на хората в Общината ще заявя, че дори тези откровени безумия няма да ме откажат. Аз оставам в Локомотив и проектът ми ще се осъществи.“

      Ще добавя – и за успокоение на жълтите цигани.

  7. 22
    2

    Никъде не чух мнението на Наско Узунов – шеф на комисията по спорт в община Пловдив . Иначе си направи предизборната агитация на Лаута , а сега мълчи. Преди само една седмица ни обещаваше ” светло бъдеще” , а сега се скри.

  8. 21
    16

    Браво. Отлични новини. Общинате е длъжна да уважава и изпълняеа изискванията на единствения останал пловдивско отбор, иначе лошо и се пише.

    • 15
      19

      до Дебела метална глава. Пловдивските отбори са много повече от вашия. Спрете да търсите под вола теле, щото там ще намерите друго. Дебили инфантилни !

    • 2
      8

      Яко си изтрещял ….нямаш управяне. Ега си простака.

Коментарите са затворени