Клуба на привържениците на Ботев Пловдив вече разполага с всички документи свързани със строежа на стадион Христо Ботев, научи PlovdivDerby.com. Документацията е била предоставена на създателите на “Кауза Колежа” от футболния клуб, след като бяха поискани с официално писмо. Цялата информация е предоставена на фенклуба на няколко диска.

В момента хора от ръководството на КПБП разглеждат документацията, а довечера ще я сведат до знанието на всички членове на Кауза Колежа. Така всички тайни и въпросителни около замразения строеж се очаква да паднат в 18:30 ч. в хотел “ИНТЕЛКООП” (ул. „Константин Нунков“ 13-А, 4013 Пловдив, България), където ще се проведе редовната ежемесечна среща между членовете на КПБП и “Кауза Колежа”.

Ето и темите, които ще бъдат обсъдени там:

– Позицията на “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” относно ситуацията в ПФК “Ботев” Пловдив

– Запознаване с постигнатия напредък на “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” относно развитието на “Кауза Колежа”

– Бъдещи инициативи

22 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Тази вечер падна най-голямата тайна, а тя е че другаря Стафунски е старогазорски педераст и манипулира фенчетата в КПБП с цел да са всява раздор и интриги и разединение за радост на феновете на любимият му Берое. Да умреш в мъки селяндур скапан!!!

  2. 3
    3

    и кво стана – паднаха ли ВСИЧКИ ТАЙНИ? или само си чешете гъза?

  3. 17
    17

    До 18:00 ч. трябва да зередим с пуканки и кока кола

  4. 12
    17

    Много поздрави на феновете на БотевЪ с песента Трепни… Треперете канариии

  5. 7
    18

    Ръководството на Лудогорец ще вложи огромна сума в изграждането на новия стадион на българския шампион. Съоръжението ще струва 30 милиона лева, научи Sportal.bg. Нашата медия разбра и доста подробности относно течащата процедура по строителството на “Лудогорец Арена”.
    Със задачата изцяло се е заел собственикът на “орлите” Георги Домусчиев, който изгради и тренировъчната база на тима, която е една от най-модерните на Балканите.
    Сектор “А” ще бъде най-скъпият, тъй като ще разполага с всички удобства – съблекални, зали, кабинети, възстановителен център, паркинг и т.н. Изграждането на трибуната ще продължи една година. Накрая ще се обърне внимание и на гостуващия сектор, който също ще претърпи промяна. В завършен вид новият “Лудогорец Арена” ще събира малко над 13 хиляди души и ще може да приеме 1/2-финал от европейските турнири.

    ––––––––––––––

    Всички фенове на Ботев да заминават за Разград и да целуват ръка на Гелосания и да обличат зелената тениска на Лудогорец.
    Стига вече празни и лъжливи обещания за Колежа. Стадион няма да има в Пловдив.
    Поне да изживеете мечтата Ботев с Легендата Лудогорец, хем стадион, хем кренвирши , хем Евро турнири с Лудогорец.

    • аааааа, ний сми по целуването. много са обичаме със сините проститутки, лижем са, целуваме са, бъркаме си по дупките и пеим песни против жалтити пидали.

  6. 12
    26

    Първо в PD: БотевЪ съвсем скоро ще бъде закрит. Официално.

  7. 11
    14

    Мижи да те лажем , това ще е резултата от срещата на платените фенове.

  8. 17
    8

    Довечера верните “матросовци” на плачещия ще се стремят да погасят всичко насочено към президента.Сигурно ще ви обещаят нов собственик в близко време , погасяване на дълговете в стила на Сашо Томов и светло бъдеще много скоро.Всичко това вече много пъти сте го слушали , моля вече не им вярвайте , времето им изтече.

  9. 12
    8

    като прочета темите за обсъждане на това ежемесечно събрание се чудя да се смея ли ли да плача. Абе тъпунгери, лозето не ще молитва а иска мотика. Колко пъти да ви казвам че ние феновете трябва да довършим Колежа а не да купуваме 400 метли да метем листата, да скубем тревата и да събираме хартийките и не да чакаме бати Ачо Апашо. В чужбина съм, в чужбина съм

    Що мангал и турчин Боко тиквоча подкупи и барабар с подмяната на секционните протоколи…
    КУР ЗА ГРОБ

  10. 9
    20

    Г-н Палийски, как ще отговорите на твърденията в някой медий че футболен клуб Ботев Пловдив има задължения в размер на 12 милиона лева.
    – Първо не чета жълти вестници и второ това е долна лъжа, защото задълженията не са ни 12 милиона а малко над 10 милиона. Съвсем скоро очаквам да ги погасим, защото имаме клауза в договора на Тодор Неделев при бъдещ трансфер да вземем 20% и както чух лично от Абрамович че го иска в състава си за сумата от 25 милиона евро точно 20% са 10 милиона лева.
    – Добре, ами с какво се издържа клуба след напускането на Румен Чандъров и Георги Самуилов?
    – Как с какво, телевизионни права, продажба на артикули, билети иии…
    – Да, но напоследък базата е празна, няма е тази еуфория и от билети нямате приходи.
    – Основния ни спонсор се казва Efbet и след всеки мач независимо дали бием или падаме си получаваме сумата по договора за реклама. Имаме перфектен договор.

  11. 10
    19

    Довечера нова постановка със стари клоуни на цирк Коматевски

  12. 12
    18

    Това не е истина: толкова наивници на едно място…
    Вместо да гледате строителната документация, по-добре вижте списъка със задължения!
    Защото след някой друг ден ще трябва да се лицензираме! Сега ръководството ще ни хвърли прах в очите и вместо да говори за неотложните проблеми (издръжката на клуба, ОЧЕРТАВАЩОТО СЕ РАЗПАДАНЕ НА КЛУБА, лиценза и т.н.), ще обяснява как ще построи стадиона след няколко години. Тази песен я слушаме отдавна. Само инвеститори от Луната още не са проявили интелес към Колежа, но нищо чудно и в това да ни уверят…

    • 23
      5

      Циганин, що не си гледаш четирите неизплатени заплати в лайнута ракия катун или пък милионите задължения и при вас??? С тая разлика, че вашите не са вътрешнофирмени като при нас, а подлежат на изискване във всеки един момент!!! Дейба и малоумните крастави турско-цигански псета.

      • 3
        14

        НИЕ ПОЛУИДИОТ ИМАМЕ ЛИЦЕНЗ И ЗА ЕВРОПА ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА,ВИЕ СКОРО И ЗА В ГРУПА НЯМА ДА ИМАТЕ.НА НИКОЙ НЯМА ДА ЛИПСВАТЕ ЗЛОБНИ ЖЪЛТУРСКИ ДУШИЦИ!!!

        • 12

          Всичко се плаща, ама на майка ти на магистралата, грозно изчадие проказно.
          Крюшо номенклатурчика не е плащал от 4 месеца!!!
          И както казах, дълговете ни, за разлика от вашите, са вътрешно фирмени! Ама как да направи разлика столипиновски гъз като теб!

  13. 5
    12

    Tova be6e naj golqmata prostotiq,koqto nqkolko selski beka mogat da pri4inat na sobstveniq si klub.Ot togava ne sym stypval na ma4 na ljubimiq si otbor-Botev i neznam dali 6te go napravq pone dokato ne se postri stadiona.

  14. 11
    17

    Аллахата да ни пази от тези мошенници

  15. 20
    22

    Вада парата и почваме строежа. Отваряйте шампанското канари.

Коментарите са затворени