Адвокат Митков Радев ще излезе от Съвета на директорите на футболния Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Това ще се случи в началото на следващия месец, разкриха наши източници. За целта в Ботев Пловдив ще трябва да бъде свикано общо събрание, на което Радев да бъде освободен от ангажиментите си към клуба. Юристът бе вкаран в СД като представител на петролния бос Георги Самуилов. От няколко седмици Радев не взима дейно участие в клубните дела, а това са натоварени другите двама членове на управленското тяло на Ботев Пловдив – Ангел Палийски и Борис Гиздаков. Преди малко повече от 3 месеца в Ботев бе извършена последната промяна в Съвета на директорите. Тогава от там бе изваден представителят на Чандъров Божидар Брънгов, а на негово място влезе Гиздаков, който е представител на Сдружение ПФК Ботев.

Наскоро Ботев Пловдив бе напуснат и от друга знакова фигура – административният директор Иван Йотков, който подаде оставка.

История на промените в управителния съвет на Ботев Пловдив от 2011-а година до сега:

7 КОМЕНТАРИ

  1. До разни там Епископи и Рачовци – Да говориш с пълна уста е некрасиво, но да говориш и да се правиш на писател с празна глава е далеч по -зле!

  2. 13
    33

    Катуна се разпада. Камбанения звън се чува все по-ясно и по-ясно. Старите канари са оклюмали, а земеделската работа е в застой. Базата в Куматиу е пуснала черни чаршафи от прозорците в знак на траур. Един клуб на 7 години си отива без да бъде запомнен от никой с нищо, освен с най-скъпото 4-то място в историята на БГ футбола. Караибрахим задмина Селския по заслуги и влезе във футболния фолклор като най-бързо фалиралия “родолюбец”. Амин.

    • 5
      1

      Гледай градушките и черешите да са наред,щот с двеста лефа от коледа да сега зор се кара.Има друг клуб който освен срам за Пловдив друго не е допринесъл.За него бери грижа.Ботев е на седем години само в кухите ви чотури.Нооо….ето нещо което не искате и не искате да запомните,или сте мазохисти,или просто сте кухи лейки!!Чети и се наслаждавай- -През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Документално-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; “Бухахахаха,немам думи.

  3. 7
    50

    Кво сава. Кой остава в Ботев? Кой разсипа клуба.

  4. 22
    82

    Митко Радев да си взима под ръка Иван Йотков и с бясна скорост да се махат от Ботев! В особена степен това важи за Йотков – билетаджията, най-големия лъжец в историята на клуба!

Коментарите са затворени