Контролната среща на “Ботев” (Пловдив) срещу втородивизионния “Ботев” (Гълъбово) ще бъде с платен вход. Проверката е в петък /24 март/ с начален час 16:00.

Цената на билетите за приятелския мач е 5 лв. Продажбата им ще започне час преди първия съдийски сигнал – в 15:00, и ще се осъществява само в клубния фен-магазин.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    3

    Входа е платен защото президента трябва да дава пари на платените си фенове.В замяна те му осигуряват управлението(фалиронето) на Ботев.Честито на още вярващите на плачещия.0

  2. 4
    7

    Ръководството на Лудогорец ще вложи огромна сума в изграждането на новия стадион на българския шампион. Съоръжението ще струва 30 милиона лева, научи Sportal.bg. Нашата медия разбра и доста подробности относно течащата процедура по строителството на “Лудогорец Арена”. Със задачата изцяло се е заел собственикът на “орлите” Георги Домусчиев, който изгради и тренировъчната база на тима, която е една от най-модерните на Балканите.
    Сектор “А” ще бъде най-скъпият, тъй като ще разполага с всички удобства – съблекални, зали, кабинети, възстановителен център, паркинг и т.н. Изграждането на трибуната ще продължи една година. Накрая ще се обърне внимание и на гостуващия сектор, който също ще претърпи промяна. В завършен вид новият “Лудогорец Арена” ще събира малко над 13 хиляди души и ще може да приеме 1/2-финал от европейските турнири.

    ——————————————

    Всички фенове на Ботев да заминават за Разград и да целуват ръка на Гелосания и да обличат зелената тениска на Лудогорец.
    Стига вече празни и лъжливи обещания за Колежа. Стадион няма да има в Пловдив.
    Поне да изживеете мечтата Ботев с Легендата Лудогорец, хем стадион, хем кренвирши , хем Евро турнири с Лудогорец.

  3. 6
    8

    Не ги искат на село , те за на попа къщата питат.

    • 11
      4

      Мангал, май във вашия катун няма финанс вече ЧЕТВЪРТИ месец подред?!!!

Коментарите са затворени