Ръководството на Ботев Пловдив прави всичко възможно да уреди за последния кръг от редовния сезон защитника Пламен Димов, пише Тема Спорт, показва сутрешният преглед на печата на PlovdivDerby.com. Бившият футболист на Левски от няколко седмици води подготовка с жълто- черните, но така и не успява да получи състезателни права. Причината е, че от бившия му клуб – казахстанския Алтай, му правят спънки.

В Ботев се надяват, че ще успеят да разрешат пречките до десетина дни и Димов ще е на разположение на Николай Киров за мача с Монтана. Канарчетата приемат последния в класирането Монтана на 31 март, петък, от 17:30 часа. а мачът ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Пламен Димов е роден на 29 октомври 1990 година. Високият 180 сантиметра защитник в кариерата си е играл още за Шахтьор Караганда, Левски, Черноморец Бургас и Черноморец Поморие.

Вчера играчите на Ботев бяха в почивка, след като в неделя загубиха с 0:2 от Левски. Днес възпитаниците на Николай Киров се събират на първа тренировка за тази седмица. Ботев ще играе контрола на 24 март, петък, с втородивизионния Ботев Гълъбово. Двубоят ще бъде на базата на канарчетата в Коматево, като началният час все още не е уточнен.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    Пача е майка ти, тук филологията няма нищо общо! Поздрав!

  2. 6
    2

    На филолог ли съ праиш ма пача?

  3. 4
    6

    Лошо куче, имаш ли завършен 2-ри
    клас?

  4. 4
    5

    Да , какво дерби между Кюстендил и Пловдив!

    • 12
      7

      Хм, странно , така наречения отбор от Кюстендил играе в Пловдив, а така наречения отбор от Пловдив играе в Коматево , странно Уотсън.

      Май някой пак не е дишал правилното лепило , а нещо менте , като една емблема с форма на домат.

  5. 9
    5

    Буфери комплексирани, Ботев ще го има. Вие му мислете. Защото изпаднете ли веднъж, връщане няма да има. А с Крюшо работата никак не е сигурна. И помнете – колелото се върти.
    И тази злоба не ви ли удря по малките пишоце, та не можете да ги вдигате при жените си и трябва други да ги онождат? Нали, ако Ботев го няма, нама да има градски дербита, глупаци?

    • 9
      11

      Какви градски дербита между Любимеца на Пловдив и отборчето от Коматево те гонят бе , чичкин ?

      За изпадане ма Локото в момента може да сънуваш , реалността е че лятото си заминавате , ако не се назначи някой страхлив малоумник да ви крепи над вода още един сезон.

      • 8
        5

        Това, че имаме база в Коматево и далеч по-добре от такава в Говедарци, която практически е плод на пиянските фантазии на Крюшо, нищо повече. А сети се сам защо ще бъде назначен някой и Ботев ще го има. Докато същото не може да се каже за Вас, махне ли се Крюшо, пътници сте.
        Още догодина може да хвърлите кърпата, не се заблуждавай. Затова малко смирение не е излишно. Тепърва ще има шоу.

  6. 9
    9

    Папагали мръсни прости,в Пловдив бяхте на гости.
    Сбогом!!!

  7. 10
    16

    МОНТАНА: БОТЯВЪ 6:0
    Ох боли, боли.
    Болката отминава.
    Срама малко по-бавно.

  8. 11
    33

    Ние докато го уредим, ще се разпаднем.

    • 19
      7

      за нас е по-сигурно.. Като гледам как Крюшо фирка и не плаща заплати – само гледа да минат изборите и ще си бие камшика.
      Само той остана балама от оная вълна “назначени” собственици на клубове.

      • 3
        6

        Той Крюшьо, колко пъти трябва да каже, че няма да напуска Локомотив, докато папагалските ви мозъчета го осмислят.Няколко пъти жълтите ви журналя по медиите се опитаха да създадат интриги и напрежение в клуба, но всеки път Крюшьо излизаше и ги праскаше по болните им папагалски глави.Нашия гроб недейте да го копаете!Ние във времето сме доказали, че можем да възкръсваме от пепелта и затова примери много, като започнеш от Мартеницата, минеш през Тасев и стигнеш до Жоро Илиев.Всеки път, когато губихме собственик, след собственик ни предричахте края, но всеки път възкръсвахме за ваш ужас.При вас положението с наследството на фараона Дон Цеци 0т 50 000 мо е да ви изпрати завинаги в миналото!

    • 6
      9

      Приятелю, Ботевъ е създаден в началото на 2011 год. Сповенавам го единствено от съображения за точно отразяване на истината! Паздрави…

      • 3
        3

        Отразил си точно грамотността на феновете от малцинството.

Коментарите са затворени