Това беше. Поне за редовния сезон. Всичко за Ботев е ясно. Канарчетата останаха извън топ 6, а за да осмислят сезона през шампионата ще трябва да гонят задължително класиране за мача, който дава право за участие в Европа. За целта обаче, жълто-черните ще трябва да минат през иглени уши във втората осмица. Две групи всеки срещу всеки, полуфинални плейофи, финален плейоф и чак тогава Ботев ще може да мисли за бараж за място в Европа с последния спечелил това право от първата шестица.

Иначе канарчетата загубиха с 2:0 от Левски в интересен за гледане мач. Роман Прохазка бе точен с хубав удар от 20 метра за 1:0. Словакът се възползва от центриране на Веселин Минев, а след това от воле разстреля Иван Чворович.
Сръбският страж пък се контузи и бе заменен от Георги Георгиев в 28-ата минута.

В 62-ата минута Бабатунде Адениджи удвои, след като засече центриране на Антон Огнянов.

ЛЕВСКИ – БОТЕВ (ПД) 2:0
1:0 Прохазка (16)
2:0 Адениджи (62)

ЛЕВСКИ: Николай Кръстев, Роман Прохазка, Давид Яблонски, Сържан Лукин,  Веселин Минев, Георги Костадинов, Мехди Бурабия, Антонио Аниете, Франсис Нар, Антон Огнянов, Бабатунде Адениджи

БОТЕВ (Пд): Иван Чворович, Цветомир Панов, Виктор Генев, Радослав Терзиев, Лазар Марин, Меледже, Крум Стоянов, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Фернандо Виана

52 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    3

    Като цяло имаме добри футболисти, но няма кой да ги надъха, подреди и превърне в колектив, който гони победата на всяка цена. Белият е гола вода, но няма кой друг. Видяхме ги другите “специалисти” – парашутисти. Белият поне познава момчетата. Но дотам. Доказа, че е посредствен треньор. Но за разлика от големите легенди, си направи труда да учи и да вземе лиценз. Факт.

    • Белият не става, това е ясно и на децата. Колкото по рано го махнат, толкова по добре за отбора. Но няма кой да го махне, защото този отбор няма президент, а и на нормалния фен вече му писна да се занимава с негодници.

  2. 31
    1

    С този некадърник за треньор толкова. Дори Жадното говедо го надигра и победи. Това е треньор за изпадане, не за първа шестица. Кои отбори разполагат с по добри футболисти? Колко са тези отбори? Да приемем,че Лудогорец е над всички. Останалите са на едно дередже. Ето тук вече е важен треньора. Въпросният Бял нито е тактик/за да надиграе противника/, нито е човек, който може да надъха футболистите. Е тогава за какъв ти е този заплатаджия. Публиката няма да се върне скоро именно заради това. Лъжливо ръководство, фалшив президент, платени самоназначили се тартори. Какво да очакваме се случи. Едно голямо нищо. Един най елементарен пример за това. Президентта буквално през 15 дни, в продължение на 2 години най безцеремонно ни лъже, ту за стадион, ту за спонсори, ту за отбор. Лъжа след лъжа. Никой не му скочи и да му го каже в очите. Та дори с един транспарант/ Сякаш този отбор няма фенове/не става въпрос за платените Божилов и компания/. Пълна апатия и безразличие и нищо срещу лъжата и измамата.

    • 17
      1

      И кой ще тръгне срещу лъжите на Палийски? Той си има и платени фенове които парират всеки опит за недоволство срещу ръководство и треньор. Това е положението. Нормалният фен няма думата. Накрая ще си останат само Божо Божилов, Челсито, Челото и двадесетина гамена гравитиращи около тях, зависими от алкохола и другата. Жалка работа. До там я докараха хора като Палийски и компанѝя.

  3. 20
    2

    Треньорски грешки чворович контузен и крум вместо бризола

  4. 8
    8

    Стига ревали, преди 2 години ние се издънихме зверски и играхме във втората шестица за ваша сметка, макар че в редовния сезон ви бихме и двата мача. Преживяхме го, ще го преживеете и вие.
    Иначе за мача – днес бяхме по-добри, бихме заслужено.

  5. 15
    8

    Колкото и да не искам да го призная жълтите играят по смислен, красив и по-добър футбол от нас независимо, че губят.В играта им поне може да видиш някаква мисъл за разлика от грозния и отблъскващ футбол на Ераносян.Много по-добре си подават топката за разлика от нас.Губят защото не си вярват!Футболистите им са с ниско самочувствие и това им пречи да побеждават.Срещу нас умряха от страх, затова и загубиха, не че ние сме кой знае какво повече от тях.Средната им линия хич не е лоша на жълтите.Тоя Меледже ако налее самочувствие, щото си има всички качества ще стане страхотен футболист.Пак казвам проблемът на жълтите е в ниското самочувствие и това, че не си вярват.Ние като индивидуалности ги мажем, но като отборна игра жълтите са по-добре от нас.Балтана безобразен в тоя мач.Само с белоземския не става!При един бараж с жълтите за Европата, като нищо могат да ни бият!
    Ние просто разполагаме с по-опитни футболисти, повече класа и най-вече с повече увереност в напечени мачове особено в дербитата!

    • 12
      12

      Пил ли си си хапчетата буферняк!!
      В баража на Лаута, ако въобще стигнем, ще ни отнесете поне с 3 парцала. Нащи само подскачат като зайци, вие игралете със стил и класа.

  6. 10
    7

    Пак да питам:

    Андрей Спасов, син ли е на Атанас Спасов и внук на Стоян Спасов – бивш Първи секретар на Общинския комитет на БКП в с.Калояново през 80-те години?

  7. 4
    3

    МНОГО ЛИТНАХТЕ ,ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ МИСЛЯ ЧЕ И ВИЕ СТЕ В СЕРИАЛА

  8. 12
    18

    “Блю-блю-блю кaнaaри….” тa в тaзи песен се пее,зa сини кaнaри!? Зa някои ирония,зa други просто реaлност! Честитa пореднa зaгубa сини подлоги!

  9. 8
    14

    Тоя Чворович гоуем врaтaр. Същото лaйно кaто Гошето. И двaмa днескa по еднa шaйбa!

  10. 17
    19

    От 2010-тa сте сини подлоги, жълти боклуци! Почти всичките ви треньори и футболисти от тогaвa сa левскaри и не случaйно пaдaте от тях винaги от тогaвa, незaвисимо от формaтa им! Мрaзите не мрaзите говедaтa сте изцяло зaеисими от твх! ВТБ-КТБ…ДПС-Делян….все общи нещa, кито неизбежно ви свързвaт! Преди 2010-тa в продължение нa 10 години собственик ви беше болен Локомотивец! После тa до днес сте сaтелит нa другия ви нaй-омрaзен клуб!!!Кaквa ирония a??? Никой друг клуб у нaс не е бил унижaвaн тaкa! Нa всичкото отгоре и двa пъти!

    • 10
      12

      Много добре казано!!!
      Те обаче никога няма да си го признаят!!!

  11. 9
    5

    МИСЛЕТЕ РАЗУМНО ,ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ И ВИЕ СТЕ ВЬТРЕ ,УПРАВЛЯВАНИ ОТ КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ ,ТРУПАЩИ ДЬЛГОВЕ НА ЛЮБИМИТЕ НИ ОТБФРИ

    • 1
      2

      Не са цигани

      2-3 циганки са само
      с различни никове

      🙂 имат да избиват комплекси

  12. 21
    13

    Отбор създаден изкуствено през 2010,без история,без фенове,без стадион и от следващия сезон ,че започне първенството от окръжните групи.Има ли смисъл да играе в първата шестица с отбори с история,фенове ,стадион.Няма!

    • 7
      7

      Е каква история имат пък Дунав айди де, вземи малко прочети за историята на българският футбол първо и тогава се изказвай.Кажи и защо Дунав не играе в Русе (защото нямат стадион или не отговаря на критериите за такъв).Изкуствено е да си смениш годината на основаване с 10 години, след като 80 години играеш с една и съща.За разлика от Локомотив Пловдив, Ботев никога не е пишело от съда, че се заличава съществуването като отбор за разлика от Локо….Велбъжд се преименужа на Локо и приема всички пасиви и активи на Локомотив.Истинският Локомотив умря 2001-ва.Да ти показвам ли решението на съда ЧЕРНО НА БЯЛО ФАКТИ.

  13. 6
    15

    ВСЯКО ЗЛО Е ЗА ДОБРО ,ЩЕ ИГРАЕМ С ПО ИСТИНСКИТЕ ОТБОРИ ОТ КОИТО ЩЕ СЕ НАСЛАДИМ НА ДОБРИ ,ИСТИНСКИ ФУТБОЛИСТИ ,ПИРИН ДАЛ ТОЛКОВА ТАЛАНТИ ,НЕФТОХИМИК С ИНТЕЛИГЕНТЕН ТРЕНЬОР ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ЦИРКАДЖИЯТА МИТОВ ,КОЙТО НЕ СПРЯ ДА ПСУВА,БЕРОЕ,ВЕРЕЯ,ЛОКО ГО,МОНТАНА ,ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО

  14. 21
    22

    Феновете дето събличаха Жадното, сега да отиват да му се извиняват и целуват ръка. Жадното е най-добрият треньор в България и имаше преди успехи с Левски и щеше да вкара Ботев в Лига Европа.
    Жадното сега ви съблича и стриже на мача с Левски.
    Левски поне си имат стадион. С парите откраднати от КТБ и Виваком спонсори им направиха ремонт на стадиона . Феновете на Ботев само могат да мечтаят за стадион като Левски или треньор като Жадното.

  15. 16
    14

    Левски ви открадна парите от КТБ и си дооправи стадиона, открадна ви и Виваком и имат пари за заплатки.
    Не само унижени, но и ограбени.
    За А окръжна спонсорите ще са:
    Мандра “Ахмед” от Мадан,
    Една каруца дини от бостаните в Садово.
    Кравеферма Долно Воден

    Ботев вече е история и отборче като Марица и Спартак и с времето няма да остане и един жив фен.

  16. 23
    21

    Каква неистова циганска радост от загубата на “Ботев”Пловдив!Андрей,за пореден път ти пропомням поговорката-“не е луд този който яде баницата а този който му я дава”!Накратко,РЕГИСТРАЦИЯ.Е,70-80%от мненията ще отпаднат,но ще се изчистят “троловете” и техните превлъплъвщения!

    • 16
      16

      Снощи като серяхте друга песен пееше, а ?
      Един колега ви каза че имате 24 часа и после пак ще си църкате, мимоци с мишоците !
      Колкото до регистрацията , всеки който е опитал с такава , посещенията са намалели в пъти,
      а хората си вадят парите от тях .
      Пловдивчани просто си се бъзикаме със селските навлеци, какво лошо ?

      • 12
        9

        Какъв “Панчо “си ти ,педераст жалък?Пухльо,пиши от ника си!

        • 9
          13

          Шт , нисък и смирен бъди ! Ппоследно писах от спалнята ти, жена ти се чудеше какво да прави, докато ти тропаш с копитца по таблетчето.

          • 10
            1

            Педерастче жалко,тези фантазии и простотии за пореден път показва колко си жалък ,ти и себеподобните ти ПУХЛЬОВЦИ!

  17. 21
    9

    Крум Стоянов пак голмайстор.
    Очертава се като играчът с най-много асистенции за гол.
    Как само асистира за първият гол на Левски.
    Да не сте посмяли да го стрижете или събличате, че без него няма да можем да гледаме голове

    • 23
      15

      Сега пише новата история на ботев 2017 в окръжните групи!

    • 5
      7

      След Карагеренъ и Левски мъ Разпорихъ и ся в Русия съм ,в Русия съм!!!

  18. 26
    13

    Това е! Ботев беше до тук. Лятото пускаме кепенците и кой от къде е.

  19. 12
    19

    mangalite ot lainuta se vzeha mnogo naseriozno ne6to.6te igraeli v parvata 6.eeeee,goliam kur.vse edno 6te igraiat s real madrid ili milan.ima da va ebat 5 otbora,ama to va6to e nazad,spoko mingiani 4erno beli.6te gledkame cirk ,,lainutski”!

    • 18
      12

      СУБТИТРИ МОЛЯ АХАХАХАХАХА
      На какъв език говори този потомък от квартал Столипиново? ААХАХАХАХАХАХАХАХХА

    • 19
      13

      Не ви ли е срам, бе папагали селски! Надиграха ви, надпяха ви, унижиха ви, а само Локото ви е в устата!

  20. 10
    16

    Пак ще ми се молиш тази вечер, педи.. Ама след като имаш пари за интернет, ще си плащаш и за оправянето отзад.. АНАДЪМО

  21. 13
    10

    Най-интересното е сега Крумчо Стоянов Звездата от Сливен какво ще прави. Излъгахте го че ще има пари и елитен футбол 😀 Сега ще си изяде говеждата проста глава и ще се моли Венци Корема да го върне на Овча Купел 😀 Цирк! Все по-близо до своя край! Сбогом

  22. 13
    9

    Повече няма да вляза в тоя сайт!
    Това ми беше за последен път!
    Майната ви

  23. 23
    16

    По голямата част от феновете на Ботив не подкрепиха отбора в София.По-голямата част останаха да подкрепят предизборната кампания на ДПС.
    С мощни възгласи и скандирания те подкрепиха партията която , ги съдаден през 2010 С мощни скандирания и възгласи оглушиха Столюпиново -ДПС ДПС ДПС
    https://www.facebook.com/LAUTA1312ARMY/videos/1301344359972929/?pnref=story

    • 22
      15

      Продажни селски мъстии с жълти парцалки, срам сте за България !

    • 14
      10

      И какво лошо има да подкрепяме ДПС-то?! Аз съм третия от ляво, но брой само хората с жълто-черните фланелки!

    • “ас съмфен на локу
      и сърсето ми е локумотиф”

      * (Цитат от циганския ви фолклор)

      😉

  24. 19
    15

    Два тека от Ники Митов с черно-бялата фланелка!
    Честито на жълтите мангали!

  25. 18
    14

    Таз година с Пирин и Монтана… Догодина с Куклен и Стряма, па след 3-4 години ако се върнете в Първа лига може пак да се видим 😀

  26. 17
    11

    ТОВА Е ,БФС ГОВЕДА ,СЬДИИТЕ ГОВЕДА,МИТОВ ГОЛЯМО ГОВЕДО ,СИНИЯ ОТБОР ЛЬЛНИ С ГОВЕДА,

  27. 20
    18

    Прохазка им го надъни
    Адениджи им го наниджи
    Довиждане жълти мингяни! Цъкайте си селски дербита с Пирин и Монтана. На никого няма да липсвате

  28. 23
    18

    С малко ,но от сърце.
    Аре сега бегом към маршрутката за яката.

Коментарите са затворени