Балтанов: Преодолях страха

1
770

Капитанът на Ботев (Пд) Лъчо Балтанов обяви, че за него е било най- трудно да преодолее страха, който е изпитвал след контузията, която лекува дълго време. „Предстои мач като всеки един от първенството. Излизаме и се надяваме да победим. Дано сме концентрирани, защото имаме сили за победа в тази битка“, заяви Балтанов пред „Дарик“.

„Трудно е да намерим място в шестицата, но докато имаме шансове, ще се борим. Този мач се явява решаващ, а и следващият също. Трябва обаче и преките ни съперници да си загубят предстоящите две срещи. Може би още малко ми трябва да вляза във форма, но с всеки изминал мач все по-добре се чувствам. Радвам се, че се възстанових и преодолях страха, който съпътства контузията. Чувствам се добре, дано повече не се получават такива неща“, заяви Балтанов, който е благодарен и щастлив, че е капитан.

„Имам договор до лятото на 2018 г., преподписах преди няколко месеца. За другите – предполагам, че ръководството ще направи всичко възможно да задържи тези, за които прецени“, завърши Балтанов.

1 КОМЕНТАР

  1. 9
    3

    Браво Лъчо!
    ..За шестицата хич да не ти пука..Тая год. се оказа доста трудна за отбора и по-добре ще е да ни няма там.

Comments are closed.