Спортната печатна преса продължава да предвижда тежи дни за Ботев Пловдив. Вчера Меридиан Мач публикува материал, според който 7 футболисти на канарчетата с изтичащи договори можело да напуснат клуба. Днес Тема спорт предвижда, че пари в Ботев ще има само за довършване на сезона. Причината е, че клуба няма собственик, а такъв не се виждал и на хоризонта. Изданието отбелязва, че 7 от играчите на жълто-черните били готови да си тръгнат след края на сезона, ако в Ботев ситуацията не се изясни.

41 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    6

    Матгустите кръв пикаят. И има защо. Докато Шоку и компания са на кисело мляко с хляб, Крюшо пирува и праща снимки от Бразилия. Хак да ви е мангали! Пожелавам ви да ви закрият ден преди нас!

  2. 5
    9

    ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ КРЪСТИМ ПАК АФД ТРАКИЯ,КОМУНИСТИТЕ ЩЕ НАЛЕЯТ ПАРИ.АРМИЯТА ЩЕ ДОЙДЕ ДА НИ ДОСТРОИ ГОМНЕЖА,ЩЕ КРАДЕМ ДЪРЖАВНИ ПАРИ НА ВОЛЯ.
    АЙЙЙЙ ГОМЯРИЙЙЙЙ

  3. 18
    5

    Всички, които не са от Ботев и коментирате ситуацията в клуба, или по-скоро плюете по клуба без да знаете и разбирате нищо… Предлагам ви нещо! Що не си ебете путката майчина селска локомотовицанска

  4. 6
    10

    Гащи Жома, тениски Улшпорт или обратното беше?? Все тая.. И нагъзени. Циганска идилия

  5. 6
    3

    Концерт на прочутия оркестър “Канарите” ще събере любителите на българския фолклор в парк “Лаута” в събота. Организатор е структурата на ПП ГЕРБ в район “Тракия”, а събитието е под надслов “На сбор в парк “Лаута” с оркестър “Канарите”. От ГЕРБ канят пловдивчани и гостите на града утре – 18.03.2017 г. от 11 часа, за да се насладят на виртуозните изпълнения на талантливите музиканти и певици.

    Вече десетилетия “Канарите” пресъздават магията на българския фолклор със своите изпълнения на авторска и автентична народна музика. Създател и ръководител на оркестъра е Атанас Стоев (акордеон). Много настроение, песни и танци Ви очакват утре от 11 часа в парк “Лаута”. Добре сте дошли и заповядайте!

  6. 25
    12

    Мога да разбера софийските медии защо пускат такива статии преди двубоя на Левски с Ботев ,все пак пари получават за това ама не мога да разбера вас от Пловдивдерби защо го правите,ако е заради парите на Крушарски или заради тримата мангала които пускат платени коментари против Ботев под 20 различни имена просто доказвате че не сте по различни от платените ви софийски събратя защото на цяла България и е ясно че най стария клуб в България няма как спре да съществува дори и само с юноши на клуба да играем и без собственик както е в момента пак ще сме фактор в първенството и в България с който всички се съобразяват защото това е Ботев-любов,красота,вяра и религия и ако си махнете черните си очила подарени ви от измислени футболни ръководители ще го осъзнаете и вие

    • 7
      14

      Да бе мааму стара! Може ли такова нещо? Плюят по Ботев… като не знам кво… Ми вземете напишете някоя позитивна новина, например РУСКИ МИЛИАРДЕР БРАТОВЧЕД НА АБРАМОВИЧ ИДВА В БОТЕВ, или АВЕРЪТ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ- ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ СЕ СЪГЛАСИ ДА ПОЕМЕ БОТЕВ И ДА ЗАВЪРШИ КОЛЕЖА или АХМЕД ДОГАН НЯМА ДА ОСТАВИ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ… Ей такива работи. Че да ни светне и на нас, клетите ботевисти, че откак изгонихме Чандъра една положителна новина не сме прочели… Айде и дано си вземете поука от моята забележка! С уважение: Митко Сопотчанина!

      • 7
        3

        Ти си ПУХЛЬО.Без повече коментар.

  7. 13
    12

    Докато не го прочета в Държавен вестник, няма да повярвам на тези долни инсинуации/ох.ръката ми се схвана докато напиша тази сложна дума/.

  8. 10
    20

    СЛЕДВАЩОТО ИМЕ НА ПОМАЦИТЕ ПРЕДЛАГАМ ДА Е -БОТЬО2017

    • 11
      13

      Те станаха толкова много ботьовци че трябва след името да има и година на създаване и година на закриване, да не се бърка електората тъй да се каже.

  9. 21
    21

    Нищо не може да ни уплаши! бяхме отбор на армията- армията се разпадна. Бяхме отбор на Партията-Майка начело с Дража- Партията се разпадна. Бяхме измислен солташак на измислена банка начело с брокерите- банкара се разпадна, а брокерите потънаха в небитието. Бяхме голямата любов на един неградски пич, пича се изниза барабар с емблемата и борчовете, а любовта му се оказа, че е голяма, ама по-малка от тази към истинския пловдивски любимец. Бяхме на хранилка с НАРОДНИ ПАРИ, ама Крадеца се изниза в Сърбия и ни завеща борчовете на тия народни пари. Сега и да ни закрият, няма страшно, борчовете ще останат за амсалаците /българския народ/, а ний ще вземем лиценза на Левски Карлово и така с ЕДИН КУРШУМ ДВА ЗАЕКА: хем ще се сближим още повече с легендата Левски, щото те и в Хърватия вече ни знаят като по-малкия брат на говедата и така ще може да си менкаме говеда от единия оТбор в другия, хем наесен направо във Втора лига! хехе… тарикати сме ние, тарикати! Неслучайно ни викат СЕЛСКИТЕ ПАРДОН НЕградските НАВЛЕЦИ НА ГОЛЕМИЯ ГРАД! Където се е крало пак ще се краде, никакви дългове на никой и пак ще го има БотяфЪЪ- с две “Ъ”- та тоя път!!!!

    • 13
      12

      И догодина ще празнуваме 205 годишнината на БотевЪЪ , напук на почтените хора.

  10. 28
    7

    Мангусти, може да е с един ден, но ще ви надживеем! Гледайте Крюшо как отмаря под чадъра, а Шоку яде кучешки консерви, завалията.

    • 8
      17

      Глад мори добитъка на кочината , ама важното е лепиларите да се правите на интересни.

      Закривай !

  11. 14
    23

    12 милиона дълг!!!Не за закриване, ами за затвора са някои хора.

  12. 40
    9

    Признавам ви за “журналисти”! Вместо да излъчвате и отразявате реални новини,вие от немай къде ,копирате и цитирате софийските парцали,които винаги преди мач на двата пловдивски отбора срещу столичните измислици,всяват смут и се опитват да размътят водата! Такава “журналистика” и аз мога да правя,и всеки друг. Да може Ботев да е пред разпад,фалит,закриване ,да ходят не 7,а 77 играча в леефски,но кому е нужно на вас,като медия,която би трябвало да отразява реално нещата от пловдивския футбол,да насаждате напрежение винаги,АМА ВИНАГИ!!! За посещаемост на сайта,като се види заглавието ли,за вече 95% от безсмилените коментари на едни и същи 10-15 човека,които в междучасията предимно коментират,плащат ли ви за това НЕ ЗНАМ,но това не помага на нито един от двата отбора! Но каквото и да кажа,коментара ми ще мине и замине сред океана от безсмислени и просташки и селски изказвания тук! Само да подчертая ,че не сте само вие от plovdivderby такива “журналисти” ,същото е и с pd24,както и с няколко други пловдивски сайта! Благодаря!!!

  13. 20
    11

    Моля господин Иван Йотков – Лъжеца да спре да пуска лъжливи информации в пресата как клуба се разпада! Господин Йотков, моля обяснете какви са отношенията ви с разни транспортни фирми и как от половината доставчици прибирате проценти! Благодаря!

  14. 24
    12

    Чертаят черните братя от Столипиново – бели линии.

  15. 15
    19

    Няма да ни е за първи път. Ние свикнахме вече да ни закриват и да си създаваме нов отбор.

    • 19
      7

      Ами поне ще е нов,а не някой да се прекръсти както едни други.

  16. 12
    19

    Нищо де. Има и други лецензи, освен тоз на Металик от Сопот. И Ъ-та колко щеше. Все ще измислим нещо. Напред канариииииии

    • 21
      8

      Пък може и някой да се прекръсти, както направи Велбъжд да речем.

      • 8
        8

        като си говорим за прекръствания то следва да изтъкнем факта, че Локомотив никога не си е сменял името. Същото обаче не може да се каже за АФД Тракия и отбора с Ъ-то

        • Прав си тук Локомотив, който не съществува никога не си е сменял името, виж Велбъжд е друга работа и освен името и годината на създаване си смени един път, кой знае догодина може да се върнете на ориганлната 1919.

  17. 28
    9

    Естествено преди мача с ГОВЕЖДАТА ПАСМИН впрягат платените свинеглавски драскачи .
    ЖАЛКИ СТЕ !!

  18. 26
    7

    Преди всяко дерби гейарена-Ботев шопските медии, подлоги на сините наркомани, се опитват да всяват смут. ДГД драскачи недоклатени…

    • 18
      8

      Лошо кученце как е майкати добрата мастия ??
      Още ли прави минети в долно водеден ?

      • 8
        3

        Прави диктовки лепиларче, и в ”Чистота ” няма да те вземат на работа.

  19. 11
    23

    Те и кой знае какво минало нямат: създадени са през първото тримесечие на 2011 год. (при съмнения, направете справка в Търговския регистър)! Сега, щом се разпаднат и започнат от зоните, отново ще са на 100 и кусур години! Този факт ще е достоен за вписване н книгата на Гинес!

    • 19
      8

      А вашето минало=закрит клуб със съдебно решение ,16 години в Б група ,открадната история на юСпортклуб, шампионска титла с чужд отбор..

  20. 9
    23

    Вай вай ойде жолтиот кон у ряката. Вай, вай. Кон бе кон.

Коментарите са затворени