Ботев Пловдив не успя да се класира за финала за Купата на България при набор 99 след като допусна домакинска загуба с 0:2 от Черно море. Първия мач във Варна завърши 1:1 и така с общ резултат от 1:3 моряците се класираха за финала. Първият голът за зелено-белите падна в 70′, когато гостите изпълниха тъч, топката бе центрирана и защитник изби, но кълбото попадна във Влад Михайлов, който с удар от 18 метра матира вратаря на канарчетата. Моряците удвоиха преднината си в даденото от съдията продължение, когато целия отбор на жълто-черните се бе втурнал напред да изравнява резултата.

Така канарчетата се простиха с мечтите да играят в младежката шампионска лига, за която ще се класира победителят в турнира.

21 КОМЕНТАРИ

  1. Този набор99 на ботев много яко играха даже ако хванат буферите ще ги объркат

  2. 10
    4

    Огромно желание Ботев да бъде закрит.Но не би,и вие кюстендилски натрапници, ще продължите да си бъдете вечно втория отбор на Пловдив.Създавате си поредната легенда за да преживявате по лесно тази ви роля на втория.Първи се родихме ,последни ще умрем.

    • 4
      5

      Колко пъти ще умирате бе караибрахимско отроче , този път през задника ще ви изкарат дължимите пари , а пък вие пак си правете ново сдружение и си празнувайте сто и незнам колко си години.

      Апропо , първата топка с която ритате също е крадена, това поне е документирано.

      • 4
        2

        Проблема ти е че ние за разлика от вас не сме умирали, тоест не сме закривани със съдебно решение.Ние сме откраднали топка……че вие откраднахте историята на Спортклуб без да имате нищо общо с тях.И то само заради тъпото ви его да се правите на велики.Как ли се става велик когато имате 16 години прекарани в Б група,и шампионска титла с изцяло чужд отбор.

        • 2
          1

          Африканските сажди бразилските циганета от вашите юноши ли са ?

          Говедата в отбора са повече от $ултра$ите на Карагерен арена бе момче младо.

          • Да вземеш да ни кажеш имената на вашите юноши че не се сещаме.Единствен Шоко е ваш юноша,кои са другите..И някакъв успех при юношите ви.И те като големите играят в групата си по милост.Старшата ви изпадна и по милост ги вкараха пак.Мъжете ви от 8 място в Б група влязоха в А на гърба на Велбъжд.Ние поне нямаме такива срамни петна в историята си.А сега, живей с илюзията Ботев да бъде закрит.Или както казва народа-Надявай се….на пиян ….

  3. 9
    7

    А школата на Локото кога ще ги видим на финали за купата.Е скоро няма да е.Злобейте си колкото искате манговци.А след лятото когато Ботев си продължи в А група ,на есен ще ви питам как сте МАНГАЛИИИИИИ?
    Е МИСЛЕТЕ ДО ТОГАВА КАКВО ЩЕ МИ ОТГОВОРИТЕ ….

    • 2
      2

      Ами те играха финал миналата година,пиленце!

  4. 9
    7

    СПОКОЙНО КЪНАРИЕ ДОГОДИНА СМИ В ШАМПИОНСКА ЛИГА ОКРЪЖНИТЕ ГРУПИ;)))

  5. 13
    28

    Къде се е чуло и видяло, селяндур в шампионака лига.
    Все едно магаре да се мисли за жребец.

  6. 10
    24

    Пууууууууук. Хахаахахаха.шампионска лига, бла, бла, бла

  7. 14
    47

    Това не е драма. Драмата ще е лятото, когато пак ще ни закрият и отново ще се чудим на кого лиценза да гепим.

    • 34
      5

      Много си зле глупако, ти и всички хейтъри нещастни и депресирани, които не знаят и не могат нищо друго освен да рушат. И! заради ей такива мърши като вас БЪЛГАРИЯ е на това положение. И какво ако БОТЕВ или който и да е отбор изчезне?! Какво следва от това?! Ще ти кажа:
      – много мъка за по-голямата част от Пловдив и не само от Пловдив (голяма радост, нали)
      – липса на пловдивското дерби, от което и Локомотив ще страда
      – много икономически, социални и интелектуални загуби за града и хората в него
      – и т.н. и т.н.

      Ама щото не е важно ние да сме добре, ами другите да са зле. Ей затова ще ни разделят и владеят онея отгоре, заради слабоумни комплексари като теб! Научи се да движиш нещата напред, чети, образовай се, бъди предприемчив и успехите ще дойдат. Усмихвай се повече, казвай “Добър ден”, “Довиждане”, “Хубав ден”, “Благодаря”… вместо “Българска работа”. Гледай да помагаш на хората, а не да им пречиш…

      Дотогава ще гледаме Premier League, Champions League и др. как хората си гледат от първия ред якия футбол и ще се самонасираме колко сме зле…

      • 9
        26

        Правиш се на много умен, сега. А помниш ли как вие играхте хоро на центъра когато Локомотив беше зле. Защо тогава не призова вашите фенове същото?

        • 17
          2

          Не се правя на никакъв и това го мисля и го казвам на всеки, което включва и фенове на БОТЕВ. Имам доста приятели от Локомотив и се радвам на успехите им с тях, естествено не и когато играете срещу нас. Да не забравяме, че тази игра трябва да носи наслада и положителни емоции! Искам и Локото да върви напред и да имаме ПОНЕ два силни отбора в Пловдив, да не говорим колко потенциал имат и какво са били навремето Марица и Спартак. Но затова трябва работа и акъл, а не омраза и разруха. Айде успех и всичко добро!

        • 5
          2

          Кои ние ви лепишар? А някой дапусна на Шумен за да изпада Ботев?Ами вярно ония бяха Локо,сега сте Велбъжд.И дано намериш начин да се зарадваш на нещо друго в жалкият ти животиц.

      • 20
        5

        Като умря, защо се пениш тук? Само някой под наркоза или с дълбок душевен проблем може да напише това което си написал, като коментар под статия за деца!

      • 6
        3

        umniko a spomnq6 li si Loku koga umrq,ne6tasnik i na negovo mqsto dojde Velbyjd da igrae v Plovdiv

      • 9
        2

        Искаш с две думи да стане като с Велбъжд, е няма да стане!

      • ” интелектуални загуби” ?!?

        Ама наистина нямаш връзка с мозъка .

Коментарите са затворени