Франсис Нар и Бабатунде Адениджи по всяка вероятност ще бъдат освободени от Левски. Двамата са попаднали на мушката на треньора Николай Митов, пише “Тема: Спорт”.

Новият наставник на “сините” не е доволен от показаното от състезателите си, откакто пое тима. Двамата ще трябва сериозно да повишат нивото си в следващите мачове. В противен случай ще седнат на резервната скамейка.

В събота Левски загуби с 0:1 от Берое, а ганаецът Нар, който действа на двата фланга, и нигерийският таран не направиха нищо съществено.

Левски определено изпитва трудности в офанзивен план и това е първото нещо, което Митов ще опита да коригира. Затова и през пролетта тимът има само една победа – над ЦСКА с 2:1, а в две срещи не намери път към противниковата врата. “Сините” стигнаха до успеха в дербито с “армейците” след попадение от дузпа на Роман Прохазка и точен изстрел с глава на Давид Яблонски, след изпълнение на статично положение.

Левски загуби гостуванията си на Пирин и Берое с по 0:1, стигна до равенства срещу Дунав и Локо (ГО). В мача срещу русенци единият гол отново бе от 11-метров наказателен удар, а другият дойде от флангова атака – вкара го Антон Огнянов. Срещу Локо попадението също бе от статично положение – реализира го Адениджи. Той засече с гърди центриране на Аниете от фаул.

Неслучайно след края на мача в Стара Загора спортният директор Даниел Боримиров заяви, че през лятото със сигурност ще бъде привлечен таран. Шефът посочи, че му предстои сериозен разговор с повечето футболисти, защото те не може да продължават в същия дух.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Всичко разбрах, само не разбрах кои чисти преди мача с Ботев. Ей големи драскачи, няма що.

Коментарите са затворени