Едуард Ераносян не отстъпва от желанието си никой да не гледа тренировките на Локомотив Пловдив преди официалните мачове. Още от вчера тренировките на черно-белите за закрити,  а служители на клуба обикаляха около Кошарата и гонеха любопитни фенове, които опитваха да хвърлят по едно око на заниманието.

5 КОМЕНТАРИ

  1. ше ги крие , като са пълни некадърници.. той ти избра..
    а се оказа безкрайно погрешен тоя избор.
    тия които изгони – правят фурор в новите си клубове.
    арменска му, ината и кривунделска работа..

  2. 2
    7

    Пълно с разбиращит от футбол,егати държавата.Оставете треньора и футболистите да си вършат работата.Ние загубихме лесни мачове при Илиян Илиев можехме да сме 2 ри ако бяхме били.Мартинович и с класи над Карагерен,по-добре е да играе той.
    Защитата е халтава ,липсва Колев да сме спокойни отзад.

  3. 7
    6

    Едо, върни Карагерен на Лаута!
    Имаше готов дефанзивен халф в лицето на Стефан Велев!!!
    Защо го пуснахте да отиде в Славия? Виждаш един Ванчо, като не играе, че нямаме никаква средна линия! Ако беше върнал Стефан сега нямаше да се чудиш, какви рокади да правиш.Готов, научен футболист способен да реши дори мач, както го е и правил.Ще го пуснете в Славия да отиде…пак питам зашо?
    Трябваше да освободиш Пламен Крумов и Везалов, а не Карагерен и Райков!
    Едо, много си повярва, много високо литна и внимавай да не паднеш ниско!
    Гордостта предшества падението, Едо! Имаше късмет да влезнем в 6-та, но ние на трибуните не страдаме от кокоша слепота! И представа си нямаш от трибуните, колко ясно се вижда, че играем грозен футбол и как футболистите ни не могат да вържат два паса в средата и атака без да сгрешат.Честно казано не знам, на какво ги учиш цяла седмица, и какво тренирате.Ние от форумите да се съберем, ще си подаваме топката по-добре! На какво прилича това – футболисти с толкова опит всеки втори-трети пас да им е грешен? После не се чудете защо играете пред 3 000 човека!

    • 8
      1

      Извинявам се ,не се чудете защо играете през 300 човека!

  4. 7
    4

    Нека ги крие накрая и ние ще се скрием и няма да ходим да ги гледаме то и кво да гледаме най селския футбол проповядван от великия Едуард

Коментарите са затворени