Даниел Боримиров се стреми всячески към хода, който ще го бетонира в Левски! А 7DniFutbol.bg разкри и кой е ходът му. Зетят на Таки се надява да направи трансферен бум като привлече халф №1 в българското първенство Тодор Неделев.
Двамата са имали два телефонни разговора и една среща, на която Боримиров е отправил конкретно предложение към Неделев. Директорът на Левски смята да се възползва от несигурната ситуация в Ботев.
Освен това бившият национал смята, че може да се разбере лесно с Майнц по линия на своите немски връзки, които направи в близо 10-годишния си престой в Бундеслигата.
Проблемът за Боримиров е, че до момента Неделев е бетонен в желанието си в България да играе само и единствено за Ботев.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    16

    пълни глупости. Неделев е много бавен играч. Няма водещ клуб дори и в БГ, който да играе толкова бавен футбол, че да иска да го привлече

  2. 7
    17

    На нас ни трябва човек в центъра,да нарежда конусите и да е с перфектен немски.

  3. 12
    40

    Тези легенди, с които някой иска да вдигне цената на Белоземското чудо, са дело на самите жълтури. Този никой не го иска. Те по-рано пяха същата песен и за Лудогорец, но хората им го казаха: “Неделев не става за отбора ни!”. Все си мисля, че всичко това са прави за отвличане на вниманието на клетите фенове от истинския проблем – липсата на пари! Перспективата на Ботевъ 2010 е ясна: след месец-два ще се разпаднат!

    • 28
      6

      Глупак прост,ИСТИНАТА е,че си тъп като галош!Тошко Неделев е собственост на “Майнц”,каква полза има “Ботев”Пловдив да му вдига цената?Тъпунгер жалък!

      • 20
        4

        То на циганина, трябва да му се обясни подробно, че само “Майнц” може да продава, преотстъпва или дава под наем Т. Недеолев!

        • 1
          1

          Мангал,който даже не може да изпише правилно името на полиглота мравояд ,тръгнал да обяснява подробно….

  4. 44
    10

    Браво, Тошко. Радвам се, че разбираш, че в Ботев си вече легендарен и всички те ценят много 🙂

  5. 16
    20

    ДОКАТО ИВАН ЙОТКОВ – КРАДЕЦА Е В БОТЕВ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! В МОМЕНТА СЕ ОПИТВА ДА ЗАТРИЕ ЦЕЛИЯ КЛУБ, ТОТАЛЕН ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ!

    • 26
      14

      Толкова много си комплексиран,че не знаеш че Йотков от близо 10 дни и повече,вече не е част от Ботев Пловдив.И не се срамувай от клубната си принадлежност и си смени ника!

  6. 31
    8

    Моля, не говорете глупости! Тошко е символа на Ботев!

  7. 26
    5

    Нещата които осмислят живота ни не се намират в главата(разума, логиката, сметките).
    Тях трябва да ги усетиш в сърцето си…
    Парите са хубаво нещо и горко му на този който ги няма, но наистина не са всичко.

  8. 7
    34

    И аз няма да споря, ноо…. когато става въпрос за пари, т.нар ботевисти плюят на всичко мило и скъпо! Фактите през годините са го доказали!!!
    Който не е такъв, ме е разбрал, с останалите няма да споря

    • 16
      2

      Ей, шльоко, плагиатстваш, нали? Нямаш мозък да измислиш нещо сам, да т’ейба в мангала посран.

  9. 28
    4

    А аз му предлагам на господин друг начин да спре с напъните,че ще се осере доволно рогатото добиче!!!!

  10. 37
    7

    Тошко при говедата – това е все едно стадо свине в джамия. Няма как! Парите не са всичко в този живот, особено за категория хора, ботевисти, на които и кръвта им е жълта. Който е такъв, ме е разбрал, с останалите няма да споря.

Коментарите са затворени