СНИМКИ: Ето, как фенове на Ботев в Асеновград отбелязаха рождения ден на „канарчетата“

11
747

Фенове на Ботев Пловдив в Асеновград отбелязаха по оригинален начин рождения ден на канарчетата.

11 КОМЕНТАРА

 1. 6
  15

  Къв е тоя парцал??? Срам и резил. Христо Ботев се обръща в гроба.

  • 9
   3

   На майка ти миризливата п_тка се обръща – мангал недоклатен…

 2. 17
  3

  Пловдивчаните в повече, от Столипиновския любимец да мълчат, че като си отворят устите, излиза само турска сперма и говежда тор!

  –> https://www.youtube.com/watch?v=lv-nIbVepEY

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 4
   19

   Палячо, вкусът на турска сперма го познавате вие!Малко ли цоцахте от ДПС!?Иначе нормално да има жълти парцали из Асеновград!Цялата турска яка са фйенуви на ботиф…..ТУРЦИ СТЕ!

   • 17
    2

    Мангал, турската сперма започна да прелива от устите ви още 2007-ма, когато поднасяхте букети на Левент и Зеки, легендите ви агитираха и събираха подписки в тяхна подкрепа. Отделно, лидерът на ДПС в Пловдив е фен на Локума, пъчи се с ваши значки по телевизията, Столипиново е черно-бяло, някои ваши легенди са по избирателните листи на ДПС, а Садъков-младши скоро се похвали със снимка във фейса, че е ходил лично при Доган и позира гордо в Сараите… Така че поне от срам замълчи, анадолско копеле!

   • 10
    2

    Бъркаш се нещо,турчин футболист от Асеновград е Бирсент Карагерен,пак си помисли дали турската яка на града са фенове на Ботев. ха-ха тъп си манго..
    Феновете на Ботев от Асеновград са само Българи ФАКТ,и това е доказуемо…

 3. 3
  14

  Скъпи „граждани“ от Пловдив вие можете само да се учите от Асеновград, защото тук има фенове и фен клубове на всички по-големи отбори, като същевременно няма проблеми между нас и никога не е имало, а когато има мач на Асеновец всички сме заедно, ако Асеновец някой ден влезе поне в Б група, тогава стадионите в Пловдив съвсем ще опустеят без хората от Асеновград.

 4. 17
  3

  Яд ли ви е гадни буфери,че годината на създаване да не си знаете….айде млък !!!Наздраве на Канарите и честит празник! !!

 5. 5
  22

  Голям празник е за околностите на Пловдив този ден бе. Покажете снимки и от Стряма и Маноле 😀

 6. 5
  20

  Нормално, всичко около Асеновград и яката е жълта сган

Comments are closed.