Днес новакът Дунав и Локомотив (Пловдив) откриват 24-ия кръг на Първа лига. Сблъсъкът се очертава да е доста интересен, а след него могат да паднат доста въпросителни. При успех русенци ще изпреварят железничарите в класирането (в момента Локо (Пд) е четвърти).

А с това ще си гарантират и място в първата шестица. Гостите освен на себе си пък ще могат да помогнат и на градския си съперник Ботев (Пд). Жълто-черните са седми, с 4 пункта по-малко от Дунав, и дебнат за грешки на драконите. Така че ако Локо спечели днес в Разград, може да удари сериозно рамо на Ботев. И да направи така, че през пролетта да има още две пловдивски дербита.На терена ще е интересен своеобразният дуел между Бирсент Карагарен и Дино Мартинович. Юношата на Локомотив (Пловдив) премина при русенци по време на зимната пауза, след като бе освободен от Едуард Ераносян. И със сигурност ще иска да покаже на Eдo, че е сбъркал в преценката си. Вместо Бирсент на “Лаута” акостира словенецът Дино Мартинович. Карагарен участва във всичките 4 двубоя на Дунав до момента и реализира 3 гола. Два от тях любимецът на черно-белите фенове вкара на Ботев Пловдив, а един бе в мрежата на Левски.

“Със сигурност ще е много важен мач за мен. Да играеш срещу отбора, в който си израснал, не е лесно. Сега съм футболист на Дунав и давам всичко от себе си отборът да върви и печели. Сега няма да е по-различно. Имаме общо още 3 мача до разделянето и всичко е възможно. В отбора сме готови да се раздадем докрай, за да останем на мястото, на което сме в момента. Дано имаме късмет и нещата да се развият добре за нас”, каза Ка­рагарен пред сайта на Дунав.

Словенецът Дино Мартинович също вече се вписва в Локомотив. Той навъртя 4 сре­щи, а в последната вкара два гола за успеха срещу Локо ГО (2:1).

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Голям късмет вадим днес. Сигурно баба Айше е хвърляла боб и е правила магия да бийм

  2. 2
    3

    Старчоците ни – ич ги няма. Тия власи ше ни издънят яко днес.

  3. 2
    4

    ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!
    1:0 Шопчето вкара след пас на КАРА-ГЕРДЕН. За невежите да поясня – Герден е “в гъза, отзад”.
    АЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ДУНАААААААААААААААААААААААААААААААААВ!

    • 3
      1

      Как се радва помака,че няма да са в шестицата,типична селска черта,помияр кво да го правиш…

  4. 3
    1

    Дано да направим равен днес! Но и да паднем няма да е фатално за нас!

  5. 13
    5

    Днес ще ги мачкаме тия от Русе ЛОКОТО Е ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ТРЕНЬОР

  6. 14
    4

    Важното е да сера навсякъде,да се завирам между шамарите и да лижа задници на кандидат началници.

  7. 21
    3

    ЩОМ ТРЯБВА ЩЕ ПОМАГАМЕ САМО ЧЕ НЕЗНАМ НА КОЙ ТО ПО ДОБРЕ ДА ЗАПАЛИМ СВЕЩИЧКА В ПАМЕТ НА ФУТБОЛА СЛЕД ПОРНОТО…. БАРСЕЛОНА-ПСЖ ОКОНЧАТЕЛНО ПОГРЕБАХМЕ ЦАР ФУТБОЛ КАКТО СЕ КАЗВА ЦАРЯ УМРЯ ДА ЖИВЕЙ ЦАРЯ ИНАЧЕ ЩЕ ПОМАГАМЕ ФУТБОЛА ДА ВЪЗКРЪСНЕ…А ДАНО АМА НА ДАЛИ

  8. 8
    12

    тея край дунава ше ни убият . или ше ни удавят

    • 6
      16

      не е важно дали ще ни удавят или ще ни скъсат циганските задници от е€ане, важното е да попречим на жълтурите да влязат в шестицата.

      • 8
        4

        Вие, жълти олигофренчета попречихте на новото си изчадие да съществува нормално.
        За да не се класира в първата шестица също помагате…..Като няма пепси и кебапчета, няма и подкрепа нали?

Коментарите са затворени