Ботев Пловдив спечели първия полуфинален мач срещу Лудогорец за Купата на България при набор 2001 с 2:1. Канарчетата поведоха с 2:0 с попадения на Петър Караангелов и Станислав Шопов, но допуснаха разградчани да вкарат гол на чужд терен в 10 минути преди края на срещата.

В 39′ Станислав Шопов центрира отляво, Димитър Тонев засече от движение и вратарят изби, но Петър Караангелов отблизо направи добавка и реализира за 1:0. 5 минути след почивката Емил Колев и Иван Василев взаимодействаха отлично. Василев изведе Станислав Шопов сам срещу вратаря и халфът не сгреши покачвайки на 2:0. В 69′ Кирил Янакиев намали резултата на 2:1 след точно изпълнен свободен удар.

Така интригата се запази и всичко ще се реши на реванша в Разград на 14-ти март, когато в състава си пловдивчани ще могат да разчитат на Крис Добрев, който днес пропусна мача заради наказание.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    8

    Колко то по бързо се отървем от белиа и коча ще играят повече Ботевисти от школата ако не уевски белиа много ги обича като му звъна и минава от септември бел палячо

    • Ти мисли как ще се отървете от Едо. Белия и Кочев ги остави на нас.

  2. 5
    5

    Когато играят Ботевисти тогава се пише Ботев Пловдив бел коч

  3. 2
    10

    Този уй е за белиа и коча тези двамата са от школата на уевски не на ботев некадърници

    • 9
      1

      А бе некадърен и незадоволен буфер,
      Ботев се пише с главно ‘Б’

  4. 4
    19

    Браво че белият некадърник го няма в школата деца та играят много по добре

Коментарите са затворени