“Искам да знам, кой измисли тази новина за квартирата ми. Вие знаете ли? Ако знаете, кажете ми.” Така футболистът на Локомотив Пловдив Шоко коментира тиражираните от вчера информации, че е изгонен от квартирата си, заради забавени заплати в Локомотив Пловдив. “Чувствам се много добре в Локо Пд, всичко в отбора е както трябва. Не съм бил гонен от квартирата ми. Приятели ми казаха, какво се е писало днес. Тази новина е пълна трагедия!”, заяви Шоко пред репортер на PlovdivDerby.com.

“Последния мач го загубихме заради съдията. Да, Мартин Камбуров липсва, но ние трябва да се учим да играем и без него. Той е капитан, голмайстор и легенда, но е на 37 години и ние трябва да се научим да се справяме с трудностите и когато той не е на терена. Ще продължим да играем нашата си игра, която треньора иска от нас. Аз съм много щастлив в Локо Пд, заради треньора, съотборниците и публиката. Всички те ми помогнаха много бързо да се климатизирам в отбора”, допълни футболистът на смърфовете.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Квартирата ми е в подлеза на Централна гара. Не виждам какъв е проблемът?!

  2. 9
    6

    Жълтите журналисти-терористи скалъпиха тази миризлива партенка, за да създадат интрига и напрежение в най-големия им кошмар – Локомотив! Тия ги видяхме, как на Лаута умряха от страх.Те приличат на едно пребито куче, на което само да му замахнеш започва да квичи, като заклано прасе без да си го докоснал.Всичко което правят го правят от страх!

  3. 10
    8

    Правят интриги РАЗПАДАЩИТЕ се длъжници,чудят се как да се обърнат в първата 6 ца.Дебелина плаща на съдиите 10 дуспи са ви дали тая година ДПС мастии.И пак сте трагедия отвсякъде.
    Айде закриване се и не не занимавате боклуци жълти…

  4. 9
    8

    Жълтите лесбийци пак наизскочиха от мишите бърлоги !

    • 7
      8

      Помак,арменчето та изплющя и сега място не можеш да си намериш,спокойно като ти зарасне майската роза,пак ще те порни той много обича големи дирници като твоя

  5. 11
    16

    Сега му се размина. До края на месеца ако не плати 4-наема, изхвърча!

    • 6
      5

      ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ МАЙКА ТИ ДА СПИ ПУМИЯР НЕДОКЛАТЕН:)))

      • 5
        2

        Ще го взема за градинар. Да копа с мотиката. Тъкмо ще изкара и някой лев.

  6. 19
    14

    Жълти и завистливи курви са го измислили! Кой друг и какъв зор, може да измисли такава олигофрения?!

  7. 25
    18

    Папагали, сега какво ще измислите?Това за Шоко не хвана дикиш,мислите нова новина!

    • 18
      17

      В грешна посока си, на папагалите хич не им дреме за вас.

Коментарите са затворени