Стояхме по-добре на терена в сравнение с предния мач. Стояхме много по-подредени. Нашите шансове бяха през първото полувреме. Ако бяхме успели да поведем не се знае, как щеше да се развие мача. Поработихме 2-3 дни в тактическо естество и радващо е, че играчите изпълниха задачите си. Нашите проблеми дойдоха, когато се поуморихме. Меледже направи добър мач, но за 5 минути си извади два жълти картона. Отдавам го на емоцията, която вкара той в тези две влизания. Надявам се Димов още от утре да е играч на Ботев Пловдив и да е на мое разположение.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    10

    Най- добре е БотевЪ отново да тръгне на чисто от аматьорските групи.

  2. 16
    2

    При Киров и Кочев отборът има облик и характерен стил на игра, но редува силни със слаби мачове. Дават шанс и на младежите от школата. Дано в бъдеще да продължават с добрата работа и силните мачове да са повече 🙂

  3. 4
    13

    mojeli golemia trener ko4a da kaje za 4 godini kolko levskari igraha za botev I kolko ot 6kolata koito toi trenira6e

  4. 6
    24

    Мача е ТОТОПОРНО откъдето и да се погледне, ама като ви гледам какви гладни прошляци сте ви разбирам , глада е по-силен от тока.

    • 13
      2

      Вперил злобния си комплексиран поглед към Ботев, пропускаш че твоя клуб дължи вече две заплати на футболистите си.Това са симптоми на липса на пари на които не обръщате внимание ,по важното е Ботев да е зле.

  5. 11
    13

    Какво ли щеше да стане, ако всяка седмица работехте в тактическо отношение? Сигурно нямаше да имате загуба? Изглежда си бъркате по носовете цяла година? После футболистите били виновни? Основното е , че треньорите ни са слаби. Ама има ли Български треньор в уважавано европейско първенство? Каквато ни Академията, каквито са ни доцентите и професорите, такива са ни и треньорите. Щом хасковският каун е най-великият, а Дерменджиев е треньор на Лудогорец, представете си за какви треньори става въпрос! Върхът е Топчо! И после Левски искали да правят голям отбор. Футболистите ни не могат да спират топката, за различните удари не са чували! Физически изостават светлинни години. България след Бербатов няма и няма да има скоро футболист на световно ниво! Не случайно като подканя сина ми да гледаме А група, той ми отговаря: Аз чилик не гледам! И понеже В БФС се чудят от къде да започнат, да ги открехна: започнете от треньорите! Започнете да каните за лектори най-добрите треньори в света, изисквайте Английски език да се знае от всеки, който иска треньорска диплома и нещата ще тръгнат! Пречели им терените, тревата, светлината и не знам си какво още!? Едно време Стоичков половината мачове е играл на сгурия, а другата половина в кал и пак стана Златна топка! Да не говорим, че е набивал кифли и банички и е учил в Гюлеметов! Когато не можеш търсиш оправдания, когато искаш да работиш, търсиш начин! И още нещо към БФС: обърнете внимание на съдиите, защото българите умират за справедливост, като се започне от съдиите и се стигне до съдебната ни система! И спрете този цирк “ЕФБЕТ” с уговорени мачове! Ние не сме аборигени! На края няма да има и един зрител на тези порнографски мачове! Ясно ли ти е Боби? Не си мисли, че ни премяташ! Вървиш по стъпките на Батето, но и като него ще свършиш! Ясен ли бях?

    • 10
      1

      Съжалявам те , кавале, толкова негативизъм тайш, че чак не е човешко, по спокойно, по ведро, все пак любимата ни игра е една игра! Не съм адвокат на белия, но от последните 5 треньора говори и подрежда отбора най-смислено! Горе главата и само Ботев, не заприличвай на шишо бакшишо!

  6. 3
    30

    Прекрасен волейболен тим господин Бял! Слагането на объркан нов съдия, който си правеше каквото си искаше, въобще не изглежда съмнително. Никак даже! Колко пари изкарахте за точен резултат 0-0 ?

    • 16
      3

      ние изкарахме, ами ти кажи колко изкара днес от желязо и кашони, лаутджамиец?

Коментарите са затворени