“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” е организация, чиято основна цел е защита интересите на жълто-черната общност. Като такава, ние изразяваме несъгласието си относно провеждането на срещите на нашия любим клуб в крайно неприемливи дни и часове. Ботев Пловдив е изиграл четири от последните си пет мача в делнични дни. Три от следващите четири двубоя, за които има насрочени дати, отново са през седмицата и то в ранни часове. Господа, нужно ли е да Ви напомняме, че футболът е игра за феновете? Не правете така, че да пречите и на малкото останали хора, желаещи да наблюдават български футбол или поне това, което остана от него. Защо клубовете бяха принудени да сложат осветление на стадионите си ако то не се използва?

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” изразява  готовност да работи със всяка една институция, за да защитава интересите на жълто-черната публика и очаква разбиране и съдействие.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    8

    Гледам надолу,само курвенски постове.Значи съм бил прав когато в прав текст казах че Локо са курвите на България.

  2. 13
    6

    ДА,ДАЖЕ КОМАНДВА И ДЕРЕКЦИЯ” ЦИРКОВЕ И ЗАБАВИ”

  3. 12
    21

    СЕЛСКИ ПРЪЧКИ,КОИ БЯХТЕ ВИЕ,ЧЕ ДА КАЗВАТЕ КОГА ЩЕ СА ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА НА ЦИРК ПОМАКЪ201? СТОЙТЕ СИ ПО НИВИТЕ И ПО КРОТКО,СТИГА С ТЕЗИ ДЕКЛАРАЦИЙ,ЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ…

  4. 13
    4

    Долна домусовска мафия – тя командва и БФС и телевизиите и съдиите и всичко!
    Мрете, мамицата ми дейба рязани читаци!

Коментарите са затворени