Ботев Пловдив загуби домакинството си на Дунав с 0:2, предаде репортер на PlovdivDerby.com.

И двете попадение реализира бившият футболист на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагерен. Изгоненият от Едуард Ераносян играч се разписа в последната минута на първото полувреме и средата на второто (69′) пред погледа именно на бившия си треньор, който бе на стадиона и гледаше двубоя на живо.

Двубоят започна добре за Ботев, който постави под сериозен натиск защитата на Дунав в началните минути. Не след дълго дойде и първата най-добра ситуация за гол. След центриране отляво Омар Косоко изпревари Атанас Атанасов и стреля с глава, но топката срещна десния страничен стълб на резервата Станислав Антонов.

Четвърт час по-късно момчетата на Николай Киров бяха още по-близо до гола, след като получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар. Въпреки че протестираха след решението на главния арбитър Станислав Тодоров, повторенията на ситуацията ясно показаха, че Мирослав Будинов игра с ръка в собственото си поле. С изпълнението на дузпата се нагърби капитанът Лъчезар Балтанов, чието изпълнение обаче бе крайно разочароващо и Антонов с лекота спаси.

Въпреки пропуска “жълто-черните” продължиха да бъдат по-активни, като “драконите” разчитаха предимно на контраатаки. Противно на логиката на показаното през първата част, Ботев понесе втори тежък удар в самия край на полувремето. Самир Аясс получи топката отдясно, добре финтира противников футболист, след което прати топката в наказателното поле. Там Радослав Терзиев и Мирослав Будинов се разминаха с нея, тя попадна в непокрития Бирсент Карагерен, който я овладя и с техничен удар прати в мрежата на Чворович.

Играчът на Дунав, който доскоро носеше екипа на другия пловдивски отбор – Локомотив, изрази бурно радостта си от попадението, като съблече фланелката и се насочи към централния сектор. Поведението му раздразни и без това ядосания Балтанов, който веднага му потърси сметка за провокативните действия. В крайна сметка голмайсторът на русенци бе санкциониран с жълт картон. Това обаче не му попречи през второто полувреме да вкара нов гол във вратата на канарчетата.

43 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    Тих бял Дунав се вълнува весело шуми-БУМ! И още един път БУМ!Два парцала и ай ся по един фишек в дивия и право на село!

  2. 11
    9

    Селяндури, след всичките призиви и декларации да си напълните базичката за 2000 пак полупразна. Смях.

    • 7
      11

      Глей днеска с нафтата да не съберете, под 2000 че крушо ще го пусне точен резултат в Аржентина ! Казах ви гледай те си Великия отбор и не се излагайте в темите за Ботев !

  3. 8
    6

    Наблягаме на това, че Карагерен вкарал, на Ботев. А трябва да акцентрирате на това, че Ботев е мноооооого слаб, трагичен, с футболисти с много съмнителни качества. Ей това пишете не, кой е вкарал головете.
    Пак криете истината и замазеате положението в отбота. Защо???

  4. 6
    13

    Цялата тема е пълна с локомотивци, а аз на тяхно място след страхотния мач с Верея, много бих се тревожил за двубоя с Нефтохимик, а те се радват, че Ботев загубил, бахти комплексарите вие за това ли съществувате?

    • 5
      4

      Мършо,ти за Верея не говори,че преди седмица пихте три айряна,а нашия резултат го знаеш,гледай си цирк Помакъ на КАРАГЕРЕН АРЕНА и те искам тих!

  5. 3
    6

    Който иска тукати да пише на лично!

  6. 15
    7

    Изнасяй жълтия труп че се умириса на мърша.

  7. 11
    5

    И ДУСПИ ВИ ДАДОХА ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ 9 ИЛИ 10 МАМА ВИ НЕКАДЪРНА….
    СПЕЧЕЛИХТИ ПАК ОТ ТРИТИ НАЙ-ДЪЛГОТУ- ДЪЛГУГУ ДАЕВА СЕЛЯЦИ ТИ….
    А ЧИСТИТУ КАРАГЕРЕН АРЕНА МУШШШ ДВА БЕЗ ВАЗИЛИНЪ;))))

  8. 14
    8

    Едо, обаждай се веднага на Карагерен и го взимай обратно!!

    • 2
      4

      И на майка ти били на гости…Доволна останала…

  9. 6
    8

    LAUTA HOOLS НА ГОСТИ В САРАИТЕ!!!

    [url]https://s4.postimg.org/4yprylmfx/TURCI.jpg[/url]

  10. 20
    10

    Атмосферата на игрището беше на топ ниво!
    Приличаше на мач от селските групи!
    Подготвяте ли се бе, аграри!?
    Пускайте следващата декларация!

    • 13
      2

      Botev ot 2-3 godini pravi vse takiva stranni machove. I nai strannoto e che ujkim niamame vece pari a vzimame klasen zastitnik. Achkata izbi ribata na 2ka

      • 8
        4

        По-добре да “избие рибата”, отколкото да плаче хайвана. Направо ми се къса сърцето, като го гледам горкия..

  11. 19
    7

    Жълти мариан огняновци сега увря ли ви папгалската микроскопична главичка, че сте слаби?Каква шестица, какви 5лв?! В момента сте безобразно слаби, но виновни за разочарованието ви са вашите жълти в червата журналя, които наливат масло в огъня като пишат оди за слабия ви отбор.Битка за шестицата, мекицата или цицата…абе ква шестица папагали отбор ли имате, игра ли имате или пари за тая бленувана шестица?

    • 16
      5

      Недей бе Ачо! А га яде кюфтетата не рева, а! Ай признай колко заложи за двойка!

  12. 19
    8

    Казвах ви, 1000 пъти, по скромно го давайте, не надувайте балона, че сте гола вода, айде сега смях до скъсване с цирк Канарски.

    • 6
      3

      Не те послушаха и това е то! Дето се вика – “Ояде се бълхата и излезна на челото”. Сега поне да вникнат малко между редовете и да си вземат поука, ама не ми се вярва..

  13. 19
    5

    Това е най-зле уредения мач в България!!!!!!!!! Поне да бяхте го понапрайли мънинко… от хорски срам и Божи страх!!!!!

  14. 27
    8

    Олеле,жълтура видели ЛОКОМОТИВЕЦ по време на мач( Едо+ Карагерен)нито дузпа може да вкара а и все по две парчета поема.Дейба и страхливите папагали.

  15. 31
    15

    Мангали,нямате потенциал за нещо повече ,винаги сте били средняшки отбор и сте за забавление на останалите отбор. Ще си играете във втората шестица ,а следващият шампионат ще го започнете от окръжните групи. Утре играе символа на Пловдив-Локомотив Пловдив. Утре символа на Пловдив ще донесе радост на ПЛОВДИВЧАНИ с една победа над нефтохимик. САМО ЛОКО.ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ. САМО ЛОКО АЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАЧКАЙЙЙЙЙЙ ЛОКОООООООО

    • 18
      9

      Те така искат! Камък им пада от сърцето, като знаят, че няма да играят с нас!

    • 9
      27

      Колко жалко е да си с лилави венци, вечно ебани мангали. Цяла България ви вика цигани, а вие се сравнявате с гордостта на Пловдив. Е няма как да стане. Цигани, цигани, цигани алеее алеее алеее.

      • 19
        8

        Селски, следващият път и ръце да вдигате и гъзове да давате, няма да ви се разминат шамарите. Не ви ли е срам малко, нямате сура и си показвате кюнлийски-курвенски шизофреничен манталитет, дейба вашата мама мишкаджйска!

        • 8
          16

          Абе говньо избърши си млякото от устата. Лайнар, мангал, мюсюлманин все локомотивец.

          • 6
            4

            Ахмед, сядай да пишеш следващата декларация!
            Дееба и тото курвите!

  16. 16
    7

    Стрижи и събличай некадърните звезди !!!
    Дунав ви показва как се играе футбол с много малък бюджет.
    Заплати и издръжката на Дунав са по-малки отколкото на Ботев.

    Ботев вече не са никои. След време ще са като Марица и Спартак ПД, по В групите и Окръжните групи, без Стадион,Спонсори или фенове.

  17. 10
    29

    Хайде всички черно – бели педали по една свирка на Бирсент и обратно в Шльоко.

    • 22
      16

      Шибам само жълти курви от много време и нямат насита!

      • 6
        15

        Да го духаш мангал, марш на север нямаш място при черно-бялото семейството. На байряма може да дойдеш ако донесеш локум и баклава.

        • 15
          7

          Да се повтарям и да е ясно – Шибам само жълти курви!

  18. 30
    10

    ДОДРЕ,ЧЕ МЕ ИЗВАДИХА,ЧЕ ЩЯХ ДА СТАНА ЕДНОЛИЧЕН ГОЛМАЙСТОР НА ПОЛУСЕЗОНА

  19. 32
    12

    Хаха е не, това си беше чиста гавра с папагалите …

  20. 35
    14

    Караибрахим арена става Карагарен арена! Колко жалко е да си селянин. Цял мач мучене и псуване което няма никъде по света, прости жалки смешни селяни! Честито!

Коментарите са затворени