Преди 2 седмици PlovdivDerby.com показа една доста нелицеприятна гледка на мръсни и кални седалки, на които Ботев посрещна феновете си за контролата с Верея. Тогава канарчетата бяха сложили 5 лева вход, но въпреки това, не се бяха погрижили за удобството и комфорта на собствените си фенове.

Утре това няма да е така. Днес няколко от работниците на базата са запретнали ръкави, след нареждане от шефовете и са привели седалките в отличен вид за предстоящия мач с Дунав Русе. Така освен на изглеждаща добре отдалеч трибуна, феновете на канарчетата, които имат сезонни карти или билети за мача, ще се настанят и на чисти седалки. Жълто-черните привърженици спокойно могат да отидат на мач, без да взимат със себе си вестници, които да слагат върху седалките. Отделен въпрос е, че след това тези вестници отново създават работа на хората, които поддържат базата в Коматево.

Това е прецедент в Пловдив! До този момент единствените седалки, които се чистеха преди мач в Коматево бяха тези във ВИП ложата. По същия начин се процедира и на други стадиони под тепетата и в страната.

Надяваме се и вярваме, че тази добра практика няма да е само еднократен акт и поздравяваме Ботев Пловдив за това, че още на следващия мач след нашата публикация, са взели мерки така, както обещаха, че ще направят още тогава.

Надяваме се и другите отбори да започнат да мислят за удобството и комфорта на феновете си по трибуните и да направят така, че привържениците им да се чувстват добре.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    20

    Да ви еба майката жълтурска и лайнутска.Ей курвиии за никъв не ставате.Само Евроколеж Пловдив.

  2. 22
    6

    Елементарни хора-елементарни коментари под статията…
    Просташки изказвания,
    що за манталитет демонстрирате?

    • 6
      11

      Не си сваляй кюлотите, когато феновете си ги мерят.

  3. 15
    8

    Виж кво,гледай си циганският катун и селянина с колелото,и наглеждай дъщеря си да му върти свирки,че да не си отиде на село, тогава ще видиш цигански кон боб яде ли!

  4. 15
    24

    Катуна го закриват лятото. Последният мангал стъпил на джамията ще бъде мюсюлман до гроб . Ще пее мюсюмаски песни за ботив 2010 за последно

  5. 11
    22

    Как има още работници??? То няма пари за заплати на футболистите. Ама то парите от трансфера на Жоал Пауло са на свършване.

Коментарите са затворени