Само ме бъзикат, че след като Ботев и Левски фалират и аз ще хвърля кърпата. Това никога няма да се случи. Със сигурност аз ще изкарам пари от Локо Пд. Не съм глупак и ще продължавам да влагам. Говоря с хора, които са се занимавали с футбол и знам как да спечеля от футболен клуб. Гоня Европа и съм сигурен, че ще постигна целите си. Само Едо решава, какво ще става с Ел Харуби. Той се дърпа и мен не ме интересува. Винаги можем да намерим вратар. Треньорът решава всичко. Ако иска да бяга, независимо, че няма оферта за него, да се спасява.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    1

    Жълти ПОЛУИДИОТИ ,човека не е вчерашен не си мушете човките в задницата. В България от посещаемост никой не печели,нито от вашите болни фантазии тото.Всички знаят Телевизионни права,договори от реклами и тай-важното от участие в Европа.На вашата база идват 1000 човека как плащате заплати на хрантутниците около клуба и футболистите.Още не е продал футболист,но ще продава като се вдигне школата и започнат да излизат таланти.Пловдив е голям град деца има затова искаше терени да направи,бъдещето е печалбата.За родителите също децата няма да са наркомани и крадци на шоколади.
    Само дето ни трябва и Правителство ,което да направи закон за спорта и даренията да се при спадат от данъците!!!

    • 1
      4

      ИДИОТ дава “наставления”на/според него/”полуидиоти…..Мила родна картинка!

  2. 5
    14

    АВА КРУША ТИ МАЙ НЕ СИ СЪС СИЧКИЯ СИ ВА АХМАК КАК ЖА ПЕЧЕЛИШ В ПЛОВДИВ ВА ЕЛА В СТРЯМА И ША ВИДИШ КАК СЕ ПЕЧЕЛИ ВА КАПУТ.ТО ЩОТО В ПЛОВДИВ ИМА ЗА КАКВО ДА СА ХВАНЕШ ДА ПЕЧЕЛИ ГЛУПЕНДЕР,ЯЛА В СТРЯМА ЖА СИ НА КОН НА КОБИЛА НА МУЛЕ НА КО ТИ ДОИДЕ НА АКЪЛА ВА ЕФЕНДИ.
    ЖА СИ ЩАСЛИВ ТУК ПРИ НАЗИ В СТРЯМА ВА КАПУТИН.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ТА ЕБА.

  3. 9
    19

    Не искам да съм лош пророк за съжаление когато някой много се зарича и набляга на думата никога…. става точно обратното. Отделно в пълното интеревю определя локото като готов кон…. за разполод може би

    • 27
      9

      Точно така…Кон за разплод е.
      Ще го пускат да опложда жълти кобили!

  4. 18
    26

    От какво ще спечелиш и ти.На мачовете ти идват 2000 души,на нито едно дерби стадиона не е пълен докрай.Един футболист не си продал.Никога не казвай никога.

    • 24
      12

      Гледай си Пальо с червените бузки, не се занимавай с Крушарски!

    • 7
      10

      3000 е мираж.На дербито с Ботев продадени 4750 билета, факт.А и с 3000 билета от футбол не се печели.

      • 10
        2

        да, верно е, че посещаемостта падна след неразборийте с управлението на феновете, но постепенно нещата ще се оправят. Особено ако отбора заиграе все по-добре и по-добре. А Крушарски е супер умен човеки едва ли си прави илюзии, че ще печели от посещаемостта. Тя помага, но никой отбор в БГ не печели от това. Той предложи бизнес модел, от който клуба да се самоиздържа, но тези които сега молите да “помогнат на Ботев” тогава не помогнаха на Локомотив. Начело със слънчогледа Гърневски. Всичко помним!!!

    • 19
      9

      В жълтите кратуни само тото имате,като знаете залагайте и си издържайте жълтия катун!

      • 9
        5

        Ми те тва правят де. Ония дето го правят не им го казват, а тия дето ходят по мачовете /вече един файтон хора/ не искат да повярват.

Коментарите са затворени