Приятели, несъмнено се намираме в много труден период за нашия вековен клуб. Далеч от своя дом, неясноти и проблеми в ръководството, разединение и отлив при феновете. При последните ни домакински мачове базата ни остава полупразна. Ако има нещо, което прави Ботев велик- това са неговите привърженици. Крайно време е да бъдем там, където е истинското ни място, а именно по трибуните. Там, където можем да изразим своя глас, своето мнение. Там, където можем да дадем криле на своите футболисти. Там, където можем да печелим битки заедно, рамо до рамо!

Приятели, нека подкрепим отбора в мача срещу Дунав този петък! Да го направим въпреки всичко и всички, както само ние можем!

9 КОМЕНТАРИ

  1. Аз ще дойда на мача само ако има стригане и събличане на виновните мошенници.

  2. Стига се излагайте бе, олигофрени!
    Ясно е, че си станахте същите мърши като при Христола…
    Не е нужно да ставате допълнително за смях!

  3. 8
    2

    kogato,se spre s iztapleniata po stadionite ot strana na fenovete koito samo pre4at na otbora togava 4te se palni s publika (istinskite fenove) a ne drogirani i piani

  4. 5
    12

    Приятели, нека подкрепим отбора на мача срещу Дунав този петък! Да го направим въпреки всичко и всички, както само ние можем! ОК, ще го направим, но още по важно е да покажем на Палийски и компания ИЗХОДА на стадиона. Стига сте се връзвали на лъжи. Утре дрябва да бъдат прогонени от базата.

  5. 14
    3

    Ще отида на мач на живо веднага щом се уверя, че лумпените докарващи солени глоби на отбора чрез изстъпките си по стадионите, вече не са там.

  6. 3
    13

    Дунав??? Ми тоя мач мирише та се не трае. От половин година се е размирисал, а сега хеле откакто Ревльото най-усилено търси пари, намира ги само по заложните къщи. И се е сдушил с Горна, Морето, Дунав, Верея, Бероето… Ама иначе е тарикат- играе на дребно и никъде не се набива на очи. Ако Барса, Реал и Юнайтед правят по 1-2 удара годишно, Ачо Сълзичката го прави през мач- максимум два.
    Това е истината за финансирането на нашия велик Ботев. Поне за момента.

Коментарите са затворени