Бранителят Даниел Златков е поискал да напусне Ботев, научи PlovdivDerby.com. Дали това ще се случи ще стане ясно след днешния разговор на мениджъра му с президента на канарчетата Ангел Палийски. Импресариото на футболиста е поискал отдавна тази среща да се състои, но поради ангажиментите на шефа на жълто-черните в чужбина тя е била насрочена за днес. Причината Златков да пожелае да напусне канарчетата е неразбирателство със старши-треньора Николай Киров. Не е ясно обаче, дали Ботев ще се съгласят да пуснат футболистът, тъй като ще останат само с двама опитни централни защитници в лицето на Виктор Генев и Радослав Терзиев. В последните контроли и в първия официален мач Бг Роналдо оставаше на резервната скамейка. Така ще е и утре, тъй като Николай Киров няма намерение да променя състава си и ще заложи на същите играчи, които биха като гост Локо Го. В момента Златков тренира заедно с тима на канарчетата. Заниманието започна в 15:30 часа и е последно преди домакинството утре на Дунав. На облекчен режим се готви младокът Крис Добрев.

 

 

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    Моля закриването на ДПС отборчиту да започни сигъ:))))))

  2. 2
    1

    Много добър и класен защитник,един от любимците ми, късмет Дани.

  3. 14
    22

    на кой му се играе в отбор без бъдеще,отбор без стадион и отбор без фенове….

    • 19
      11

      Ботев винаги е бил, е, и ще бъде отбора на Пловдив. Официално Ботев е Символ на гр. Пловдив. Малко е смешно да коментираш феновете като знаеш, че сте пет пъти по-малко от феновете на Ботев. Вече няма истински локомотивци, останахте само антиботевисти. Колкото до Дани. Ами има доста изгодна оферта от Беларус, а в Ботев се очертава да е резерва. Момчето иска да играе. Успех му желая.

      • 4
        7

        КЪ В СИМВОЛ БЕ ЕМБРИОН ЖЪЛТ СОФИЯ ОНЯ ДЕН БЯХТЕ АФД ТРАКИЯ,ПОСЛЕ БОТЕВ ПО-ПОСЛЕ БОТЕВЪ 2010 ДПС УТРЕ КОЙ ТОЧНО СТЕ .КАТО СЕ РОДИШ ПИТАЙ МАЙКА ТИ ЗА ИСТОРИЯТА НА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТО СЕЛЯК ЕМБРИОН:))(

        • 6
          2

          Може и да си прав-но Велбъжд Кюстендил не са били.

        • 5
          2

          Ето това е типичния фен на Локо от Столипиново. ПроЗ и ограничен, няма какво да каже и започва да обижда. Болшинството пловдивчани си избраха Символ на града и това е Ботев Пд. Отбора е създаден през 1912 и точно с това има – Ботевъ. Колкото до историята, трябва първо да научиш /измислиш/ на своя отбор.

  4. 13
    18

    Дани, вече разтрогна с циганите. Чакаме го на Лаута. Имаме нужда от класни защитници, не че нашите не са класни, но са на години. Успех с черно-белия екип Роналдо.

    • 15
      7

      Какъв черно-бял парцал бълнуваш бе, мангал гранясъл? Ахаха… Бял човек християнин в тоя бълхарник Лайнута никога няма да отиде.

    • 7
      5

      Няма необходимите години за Кюстендилските бежанци, прекалено е млад.

  5. 6
    28

    В Ботев нямаме нужда от продажни педали като този…… Продадоха сумата и мачове, направиха по една камара пари на гърба на клуба,точно в най-тежките времена!!!Да си обира крушите и да си ходи при татко му Венци прасето и да си играе тотото на спокойствие!!!

    • 25
      5

      Когато нарочваш някой за крадец,друг за продажник,трети за некадърник трябва да го докажеш с ФАКТИ!!!Всичко друго са празни приказки!Само “Ботев”!

  6. 10
    31

    Нормално. На никой не му се играе в цигански катун. Браво Дани.

  7. 27
    11

    Решението трябва да бъде в полза на “БОТЕВ”ПЛОВДИВ!!!Моето лично мнение е ,че не може такъв връзкар като сина на приятел на Палийски-Кристиян Димитров да бъде протежиран а Дани Златков да напуска!Лично на мен ми писна от неразбориите в любимия ни отбор!

  8. 15
    32

    А как страстно целуваше домата и се кълнеше като калайджия във вечна любов на селската невеста.

    • 23
      10

      А какво да целува,парна машина или Л-то символ на комунистическото име.

      • 5
        8

        Символ на комунизма няма как да е едно “Л” по скоро ти си символ на тъпотията!

  9. 18
    17

    И на мене да ми режат постоянно заплатата без причина, и аз ще искам да си тръгна. Ебати – тия хора имат някаква сбъркана представа за професионално отношение. Поне портокали и минерална вода донесете в съблекалнята бе

    • 34
      14

      Разпадна се кюстендилския катун през 2001-ва, да ти еба майката циганска.

Коментарите са затворени