Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов коментира драмите в Левски и Ботев (Пловдив) в последните часове. Както е известно, “сини” и “жълто-черни” останаха без босове, след като Спас Русев и Георги Самуилов развяха бялото знаме.

“Рано или късно идва краят на всичко, създадено изкуствено. Сигурен съм, че и човекът, издържал Ботев (Пд), не е имал намерение да помага на спорта, а е бил накаран насила да върши това. Случаят с Левски е идентичен. Познавам Спас Русев от много години. Интелигентен човек, но никога не е отворил и дума за спорт, камо ли за футбол”, категоричен бе Стефанов.

“В Левски ситуацията е “много баби – хилаво бебе”. Много началници, хора, които вършат работа – малко, а пък такива, които дават пари – още по-малко. В края на краищата нещата винаги стигат до своя естествен завършек”, допълни още Венци.

13 КОМЕНТАРИ

  1. СОБСТВЕНИК НА ПРЪДНЯТА СИ ДОКАТО Е В НЕГО Е а на отбора е тъп поставен инвеститор който е винаги на загуби…а в кризата 2008-2014 той лихваря е най от виновните,,,

  2. 3
    3

    Крушарски е пътник ,от сигурен източник !!!

  3. 4
    8

    Абсолютно! Нещо създадено изкуствен като Ботефъ2010 с 200 фена няма как да съществува дълго.

  4. 8
    1

    За краткото време, когато бях в Ботев някой постоянно ми натрапваше акълите си, искаше нещо. При мен рекет няма как да мине. Казах го още, когато поемахме клуба с Георги Самуилов. Очевидно никой не ме чу, защото от първия ден до онзи, в който обявих оттеглянето си, все някой се опитваше да ми натрапва идеите си и да иска нещо. Явно това е вървяло години наред в “Ботев”. При мен няма как да мине. И не мина. Не мога да допусна да си плащам рекет за спокойствие.
    За по-малко от година, която бях в Ботев съм дал около милион и половина лева. И вместо благодарност получих плюнки. Извинете, но не съм мазохист, за да продължа. Да, “Ботев” е голям клуб, със славна история. Много по-голям от “Септември”, но там в настоящата ситуация успешен проект не може да се реализира. Дълго време доста народ е свикнал да командва и да се облагодетелства. И като из спреш кранчето, ти спретват интриги. При мен това не мина. Изпих си до дъно горчивата чаша и сега се радвам на спокойствие, и си движа проекта в Септември.
    Пожелавам на “Ботев” всичко най-добро. Българският футбол има нужда от силни “Ботев” и “Левски”. Дано и този път Ангел Палийски се превърне в героя от книгата Спасителят в ръжта. Той е истински ботевист. Обаче има слабост и да обича да управлява чужди пари. Не казвам, че злоупотребява. При мен не се получи аз да давам парите, друг да се разпорежда.
    Той колкото помага на клуба, може би, толкова и вреди! Той иска да доведе някой и да управлява неговите пари.
    Не става така. Или поне при мен не става така. Аз съм хотелиер. Такъв е бизнесът ми. Когато се доверя на някого, когато виждам, че той е кадърен и можещ, ще му дам шанс да се разпорежда с моите пари. Иначе не. Не може той да иска да се бърка там, където не му е работата. Щом аз давам парите, значи аз ще ги ръководя”, сподели Палийски

  5. 28
    14

    a велбъжд кюстендил? Преместен и преименуван в Пловдив?! Как имате наглостта да си отваряте устата ми е чудно. Вие дори не сте се класирали за А група! Вие бяхте вкарани там от една мутра която ви купи титла! Я обратно в мишата дупка от която си изпълзял и стига си коментирал отбора на Пловдив!

    • 8
      4

      Всички от локото са на тежки наркотици, те не знаят на кой свят живеят, как да знаят кво е станало 2001 и 2004 година.

    • а вие как влезнахте във В група?! Не си спомням да сте се преборили за промоция от по-долните дивизии….

  6. 16
    22

    Точният коментар на Венци е: “Рано или късно идва краят на всичко, създадено изкуствено.”

    БотевЪ 2010, в момента е най-изкуственото нещо в България. Нормално е краят да му дойде.

    • 9
      4

      Точният коментар е: не се смей на нещастието на комшията, защото не се знае крушите кога ще се ометат от твоя двор!

      • Дядо Попе, абсолютно си прав. Само, че ние много добре помник как вие го правихте преди година две. Е, явно крущите са паднали във вашия двор…

Коментарите са затворени