Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски категорично отрече спекулациите, че възнамерява да се оттегли от клуба. Бизнесменът обясни, че му е омръзнало да се занимава с интриги и дребни хора.

Слуховете за евентуалното напускане на Крушарски обикалят Пловдив през последните няколко дни. Наскоро градският съперник Ботев се озова в безтегловност, след като собственикът Георги Самуилов се оттегли и прехвърли акциите на сдружението на феновете.

“Заплатите в Локомотив се плащат навреме, няма никакви забавяния. Изглежда някой иска да дойде и да се качи на готов кон. Отдавна приканвам всеки, който има желание, да седне на масата и да каже – давам толкова и толкова за отбора. Все още никой не се е появил. Всичко в клуба е абсолютно нормално и отборът върви добре и без мен”, каза още Крушарски пред bTV.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    5

    сам си зазавам въпроси и сам си отговарям. ей , остарех вече.. а и това фиркане.. не смогвам на тоя Чачо – яко жули домашната ракия.

  2. 12
    7

    Не така г-н Крушарски , линейките не смогват да обслужат коматевци.

  3. 9
    8

    ЖЪЛТАТА СЕЛСКА ЧЕТА ПРАЙ ИНТРИГИ,НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ЗНАЕТЕ СИ.
    НАПУСКАТ ВИ КАРАИБРАХИМИТЕ ЕДИН СЛЕД ДРУГ..
    ДЪЛГА В МИЛИОНИ ОГРОМЕН,НЯМА ОПРОЩАВАНЕ ТАМ..

  4. 21
    10

    Жълтите отново ше прекарат поредната безсънна нощ.
    Злобата и ядеца пак ще ги режат в червата.
    Много им се иска да си тръгне Крушарски, но то пък взе, че си тръгна от тях и другия бей Самуил паша.Не е истина, как се задавят от повърните си по нас.
    Но те са с големи усти и разширени отзад, така че нищо не може да ги уплаши.

  5. 21
    17

    Крушарски ще продължава да укрепва Локомотив, да плаща борчове, да гради Лаута, да плаща заплати, като достоен президент на велик клуб за жалост на жълтите циганета.

  6. 25
    16

    То е ясно,че оставам, въпреки че селяните пускат с тяхните шамани постоянно лъжи,че си тръгвам!
    Селяндури, който е дошъл в Локо никой не си тръгва, защото заобича отбора. не е като при вас простите селяни!

Коментарите са затворени