Легендата на Левски Павел Панов, който е отговорник за детско-юношеския футбол в БФС, говори пред Sportal.bg относно разразилия се скандал около таланта на Ботев (Пловдив) Крис Добрев. Панов посъветва “канарчетата” да си държат футболистите, щом приемат националния отбор като наказание. Припомняме, че вчера се появи информация, че ръководството на “канарчетата” има претенции към националния отбор, тъй като според тях хората от щаба са рискували здравето на Добрев, биейки му инжекция с лидокаин без съгласието на клубния лекар на Ботев Пловдив.
“Не виждам какво толкова има да коментирам. Крис Добрев имаше леки проблеми и медицинския щаб прецени, че може да вземе участие. Контузията му със сигурност не му се е усложнила след мачовете, които изигра с националния отбор. Не виждам какъв е проблемът. Щом от Ботев имат претенции, нека си държат играчите и да ги пазят за първия им отбор.

Те явно приемат националния тим като наказание. Играчите им идват при нас и все са контузени или болни, очевидно се пазят. Само, че не знам за къде точно, след като стоят на пейката в представителния отбор. Ние винаги сме се съобразявали с клубовете и ще продължим да го правим”, заяви Панов пред Sportal.bg.

На въпрос дали е вярно, че треньорът на юношите Викторио Павлов е обиждал играчите по време на мачовете в Израел, Панов отговори:

“Силно казано е, че ги е обиждал. Ако това, че им е направил забележка, че се играли слабо, е обида, значи е така. Просто имаше претенции към представянето на част от футболистите”.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 17

    Националния отбор е национална кауза, жълтури…или вие се нямате за българи?

    • Поредния комунист, който се опитва да ни манипулира. Прати дъщеря си на някоя кауза, свирки да прави за Родината.

  2. ШЕФА НА ДЮШ ДА ПОГЛЕДНЕ КАКТО ВИНАГИ ПЬРВО ЦСКА И ЛЕВСКИ НО ТАМ ЯВНО НИЩО НЕ ВИЖДА

  3. 18

    Ами нареждайте си националните отбори от Левски, Славия ,Локо София и ЦСКА ЛИТЕКС както е било винаги и не занимавате Пловдивските отбори с недоразумение то НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.

  4. 11
    28

    От селско отборче само селски лакърдии кви национали кви пет лева то само мангали и куци коне в това коматево бе

    • 25
      10

      Какъв Пловдив бе мангал, кръсти се Столипиново. Къде са националните на Шльоко? Никъде, на селското игрище в Столипиново.

  5. 28
    3

    Крайно време е Павел Панов да спре да дава интервюта под въздействието на алкохол. А за Викторио Павлов няма какво да се каже – можете само да погледнете резултатите на турнирите в Израел и Русия, те говорят достатъчно за качествата му.

  6. 19
    2

    Поредното говедо, кандидат да ми седне на гагата! Я си ебете майките в БФС!

Коментарите са затворени