Пловдивски ултраси от Lauta Army бяха снощи на трибуните на Сантяго Бернабеу, където подкрепиха Наполи при гостуването им на Реал Мадрид в мач от Шампионската лига. Близо 10 000 фенове на Наполи бяха на стадиона, а сред тях по традиция имаше и фенове на Локо Пд, които са в приятелски отношения с италиански ултраси. Голямата бройка феновете на Наполи пролича при първото попадение, което падна във вратата на испанците. Сантяго Бернабеу изригна така, както не се е случвало никога до сега при попадение на гостуващ отбор. В крайна сметка Наполи загуби срещата с 1:3.

Снимки: PlovdivDerby.com.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    6

    Ей буфири насрани ,май забравихте в Гагарин какво стана ???????Уж буферски квартал,а накрая ……..

  2. 7
    6

    Както на закрихте след дербито като се скрихте в кръчмата ви а не дойдохте на уговоренотои миасто за танци. Нали така умрели цигани.

    • 4
      5

      20 минути преди уговорения час ви хващат куките……за какво да ходим до там бе, дебил!?Как не ви е срам да говорите за насиране, като толкова години вече ви е страх да се сбиете с който и да било бе, мърши!?
      Всички ви се смеят колко сте жалки!

  3. 5
    10

    Кога И каде мипшки без сурца чуждопоклонници такива !!!

  4. 8
    9

    Момичета,опа извинете ромчета,айде вдигайте тези телефончета,че нещо пак се криете по мишите си дупки!Чакаме вече да изкочите с някаква оферта ,защото в нета хулигани,на улицата от youth group ебани!

    • 7
      7

      Все снимате пък никъде нищо няма?!?!?!? Компютърни улигани

    • 6
      4

      А да пуснем ли и ние снимки на уж наи-точните ви от KUR MIT UNS когато биа разцепени от наще след ма4а с Пирин миналата година и лежаха по земята потрошени А? А? А? А?

      • 4
        5

        Айде Саднярите не се обаждат насрани жълти мишки пуснете се с GOTT MIT UNS ОГОВОРЕН БОЙ БЕ ЖАЛКАРИ СМЕШНИ ПУТЮВЦИ

  5. 11
    8

    Едните на Бернабеу , другите на къра , съдба , паланки и села .

  6. 10
    13

    Взели са социалните помощи циганите от неапол и крайните квартали на пловдив и айде на мач

Коментарите са затворени