Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че не знае, какво се случва с договора на вратаря Ел Харуби, тъй като в момента е в чужбина. Контрактът на играча изтича през лятото. Мароканецът вече е получил ново предложение за нов 3 годишен договор, който обаче все още не е приел. Интерес към него има от ЦСКА, пише Тема Спорт, показва сутрешният преглед на печата на PlovdivDerby.com.

“В чужбина съм по бизнес дела и не съм се прибирал отдавна. В Абу Даби съм и не съм се интересувал от делата в клуба. От време на време получавах информация за контролите в Турция, но повече съм отдаден на служебни дела. Някой трябва да гони и работата, за да изкарва пари за клуба”, заяви Крушарски. Относно подновяването на шампионата бизнесменът заяви: “Дано времето да е хубаво и мачът да не се отложи заради паднал сняг. кр Нямаме право на грешка. Едната цел е шестицата, а другата е още по-голяма. Както казват руснаците, ще поживеем, ще видим.”

4 КОМЕНТАРИ

  1. И ДАЙ ЗАПЛАТИ НА ХОРАТА, ЧЕ ЗА ДЕКЕМВРИ НЕ СИ ДАЛ ОЩЕ!

  2. 6
    4

    Палячо! Аз пък искам да съм депутат! Пари не ти се дават за добри играчи!

  3. 5
    7

    КРУШО ,ти си пълен нещастник и смешник .Локото е велик отбор, а ти го правиш за смях.Марш в Говедарци ,клоун…САМО ЛОКО….. ВЕЧНИ И НЕПОДВЛАСТНИ НА НИКОГО…

  4. 14
    7

    ИЛИ ЩЕ ПОСТИГНАТ НЕЩО, ИЛИ ЕДУ И ЧАВО ЩЕ ЯДАТ ДРЪВЦЕТО ,,,

Коментарите са затворени