Титулярният вратар на Локо (Пловдив) и национал на Мароко – Ясин Ел Харуби, продължава да отхвърля предложението на ръководството за нов договор.

Настоящият контракт на стража изтича през лятото, а за момента Харуби не иска да го подновява. Отказът идва въпреки условията, които са му предложени и биха го направили сред най-добре платените играчи в отбора на Едуард Ераносян.

Още в началото на годината Харуби обяви, че няма да бърза да преподписва, тъй като към него има интерес от други клубове. Говори се, че един от тях е ЦСКА-София, но засега няма потвърждение дали информацията е факт, или е по-скоро плод на спекулации.

Самият страж пък наскоро се похвали, че изявите му са следени от турския гранд – Галатасарай, който е имал емисар на завършилия преди дни турнир за Купата на африканските нации. Харуби участва в него, като част от състава на Мароко.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    6

    Я Хааруби,Кабуря не ти ли каза-ЦСКА си е ЦСКА!!!Бегай,бегай далече!

  2. 9
    3

    Емисарят на “Галатасарай”е Левент Назифоглу.Същият който заедно със Зеки Байрям купиха “Локомотив”Пловдив от вдовицата на застреляния Александър Тасев.По-късно представители на групировките молят Зума и Наско Узунов да увещават турските собственици да поставят начело на клуба фиктивен президент с български паспорт.Зеки Байрям поставя там метресата си Галя Топалова.Тя дори не знае,че съществува купа на България по футбол,но приема синекурната длъжнист.Същата гони Зума и Узунов от клуба след като разбира от свои съветници за черно тото-мача “Локо”Пд-“Локо”Сф 1-2 на “обръщалка”!Топалова напуска клуба след водно парти с футболистите на “Миньор”Перник.

    • 5
      3

      Умря ли от злоба вече, кадъно мръсна?

  3. 8
    4

    Нямаме парите на Гришата или на Домуса, затова не можем да привлечем класни футбилисти, или ако намерим такъв не можем да го задържим.Крушарски не дава пари!

    • 9
      5

      Крушарски дава достатъчно ,за да имаме отбор и да съществуваме!Както виждаш имаме отбор в горната половина на класирането!Ако имаш средства ,представи се пред ръководството и помагай!Но ако си решил само да се плюнчиш по форумите кой колко имал и колко давал,по-добре помисли ти за колко работиш!На нас ни стига ,че победихме голяма част от “грандовете” и то в София,а за евротурнири защо да мечтаем,като пак ще ни се налага да пътуваме!Не насилвайте нещата,защото бързо забравяте колко бедни бяхме и как умолявахме играчи да изчакват поне още месец,докато си вземат заплатите!Всички само искате това и онова,а какво давате насреща-смешна посещаемост на мачовете,липса на интерес,а сякаш беше вчера,когато не падахме под 3000 на мач,но тогава целувахте Коко по дебелите бузи!И аз да съм президент,да виждам полупразен стадион,да не би да мислиш ,че ще инвестирам!Аз вече се освободих от работа на 20.02 понеделник,за да отида на мача с Верея,така че вместо да смятате кой кви пари има,заделете кинти и време и нека идем повече на това гостуване!Писнало ни е от разбирачи,искаме фенове!

      • 2
        3

        Много точен коментар!

      • 3
        4

        абе ние на Лаута не ходим, та на Верея ли ще идем.

  4. 10
    11

    Супер!Кацарев ще е на ход!Българин, локомотивец и машина!!!

  5. 9
    13

    Мюсюлманите от лаут джамия, освен договор, го карат да подписва и клетвена декларация за вярност към ИДИЛ. Затова се чуди и мота арабското чаве.

    • 7
      8

      Не си разбрал.Подписв да шиба майка ти.

    • 5
      7

      Да и следваща ти цел е да взривим доматеву за да няма къде да играете хаха яко нали ?

      • Как яко ве,това направо си е гениално!!Ц,ц,ц,ц,ц.

  6. 6
    5

    Като му дадоха награда за играч номер 3 на Локомотив за годината му беше весело и каза Само Локо. Сега кой му замъти мозъка на тая купа на Африка?

Коментарите са затворени