Локомотив Пловдив записа най-тежката си загуба от началото на контролите в Турция в мач, в който замени тима на Славия в последния момент. Черно-белите отстъпиха с 2:4 на казахстанския Кайрат.

Пет минути преди края на редовното време осветлението на стадиона, на който се играеше среща, изгасна. След няколкоминутино суетене съдията прекрати срещата.

Головете за Локомотив вкараха Дани Кики в 73-та и Ияд Хамуд в 77-та минута.

Локомотив през първите 45 минути: Ел Харуби, Крумов,Везалов, Виданов, Горанов, Йевтоски, Луке, Бакалов, Марчев, Умарбаев, Кики.

В първата минута на двубоя Кайрат (Алмати) откри резултата чрез Жерар Гоул, който с удар от границата на наказателното поле вкара за 0:1. В 13-та минута след центиране от ляво на Харуби, играч на казахстанците игра с глава, но ударът му мина над вратата. В 31-та минута Марчев стреля от 20 метра по земята, но встрани от целта. Две минути по-късно Дани Кики нанесе шут по посока вратата на Кайрат, топката срещна ръката на играч в жълто в наказателното поле, но съдията остана безмълвен.

Локомотив през вторите 45 минути: Пиргов, Крумов (60′ Шоко) , Тунчев, Виданов, Горанов (60′ Петров), Йевтоски, Луке (60′ Хамуд), Бакалов, Марчев (60′ Мартинович), Умарбаев, Кики.

В 59-та минута Кайрат поведе с 0:2. Барбурзов вкара от фаул, изпълнен от ляво на вратата на Локомотив. В 64-та минута Иличевич от състава на казахстанците стреля от наказателното поле и реализира за 0:3. В 71-та минута опасен изстрел на Дино Мартинович мина встрани от вратата на Кайрат. Две минути по-късно Дани Кики влезе в наказателното поле и с премерен удар прати топката във вратата на Кайрат за 1:3. В 75-та минута след разбъркване в наказателното поле на противника, Ияд Хамуд се оказа най-съобразителен и от близко разстояние се разписа за 2:3.  10-минути по-късно след самостоятелен рейд нападател на Кайрат покази на 2:4. В 85-та минута на двубоя главния рефер свири край на мача, заради проблем с осветлението на терена, на който играха двата отбора.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    8

    Канариее кога щи ритаме с Оборище да взеем да бием един, мач, вай вай алахата многу сми слаби, канариие, дано да ни изпадним

    • 3
      9

      Не е сигорно че и него ще вземем, защото ние не се издаржаме от Аржетинско черно тото, гражданино от селски тип ! Гаси тока, смърди !

  2. 10
    9

    Тото се върна, гаси тока че си лягаме………

  3. 9
    12

    Мургавелковци,да уточним,казахите ви вкарват 4 пъти,осветлението угасва ,но…вие сте доволни от придобития опит,в смисъл ,че няма да имате хемороиди.Лека нощ.

    • 9
      10

      Виж какво ще ти кажа недорасляк жълт,Локомотив днес играха много качествен и красив футбол.Цъкне на ютюб и гледай мача,това че 3 от 4 те гола ги вкараха на джуджето Пиргов говори много.Гледай си недоразумение то дето футболистите ядат факли щото няма пара….Винаги втори в града …Или Завинаги на селу време…

    • 8
      8

      Да, доволни сме защото опитът в контролите ще ви сложим в задниците…нищо, че са разпрани от анонимници.Поне на това носите

  4. 10
    10

    4 луканки изядахме…..ама отзад. аркадан!

  5. 13
    8

    ГОРЕ ГЛАВИТЕ МОМЧЕТА И В МОМЕНТИ НА РАДОСТ И В МОМЕНТИ НА ТЪГА НИЕ ЩЕ БЪДЕМ СЪС ВАС ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ И ТОВА Е НАШАТА СЪДБА КОЯТО СИ ИЗБРАХМЕ САМИ И ЗАВИНАГИ…. ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  6. 10
    16

    Ужким ламбите угаснали – някой нарочно е спрял осветлението – иначе казахите щяха да ги шибат прави – докато им омекнат кълките – българския футбол не помни такъв позор – ама някой ще каже – те са цигани – ами така е- циганска им работа…

    • 11
      6

      За ламби не говори,че станахте за смях на цяла България….

  7. 9
    18

    срам , срам , право си режа вените .

  8. 13
    5

    Андрей,ако имаш познат психиатър който иска да специализира препоръчай му мургавите потребители във форума!Тук има много “материал”за работа!

    • 17
      11

      Абсолютно,мургавелковците създадени 2010 ги тресе комплекса Локомотив Пловдив. Спешно лечение за жълтият мургавелко 😀

      • 11
        9

        Типично по цигански,повтаря това което се отнася към него!аНищо ново под слънцето.Апропо,Андрей,ако не даваш имишлено поле за изява на подобни индивиди ,помисли върху предложението ми,първия пациент се разпозна точно за 19 минути!

        • 9
          4

          иМИШЛИНО!!??,ти пък кой беше,да даваш каквото и предложение помако грозен,прочети коментарите на останалите помаци и тогава се обяснявай

    • 2
      4

      Ти ако имаш приятел ловджийски видни го да ти удари една папка Педьо…

  9. 9
    16

    жална ми майка циганска. с тая игра за Б групата не ставаме. Едо , какво направи бе?

    • 4
      4

      То вие там отивате жълтурчин идва ОДИТ скоро и В група .Закриват ви това е то,каквото си пожелаеш се сбъдва!

  10. 8
    12

    Разкриха ни. Никаква игра, отзад сме дупки. Тоя Роберт и за резерва не става, Едо кога ше пуска Камбуров! Не, не е добре работата.

  11. 24
    8

    Локомотивци сме спокойни и ни е ясно,че от такива мачове отбора израства .Точно такива мачове трябва да се играят със силни съперници. Осъждането идва от циганките създадени 2010 и по цигански откраднали и си сложили емблемата на Рапид Виена и си свили катун в Коматево. Фенове на отборът на Пловдив сме спокойни. Пролетта Локомотив Пловдив ще мачка!!! Жълтия катун създаден 2010 с емблема на Рапид Виена и свил катун в Коматево ще си го гаврим по презумпция!!! Отборът на Пловдив се подготвя по европейски , циганките 2010 нека да скимтят.

    • 8
      22

      Вълчо, как са ЖиФка и Даяна? Или щерката вече не е Даяна, щот принц Чарлз не ви дари Хапартамент? Хахаха…

      • 5
        6

        ПУМАЦИ сън не ви лови деба майка ви ,Тревни Тревни Жълта ГНИДИ Идва Марто Голлллл.
        Виж какво ще ти кажа недорасляк жълт,Локомотив днес играха много качествен и красив футбол.Цъкне на ютюб и гледай мача,това че 3 от 4 те гола ги вкараха на джуджето Пиргов говори много.Гледай си недоразумение то дето футболистите ядат факли щото няма пара….Винаги втори в града …Или Завинаги на селу време…

    • 7
      3

      Като видя как некой бежаниц обяснява как Локу е отбора на Пловдив,и как Ботев били създадени 2010г,немога да не им напомня нещо!!Ето това-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;Бухахахаха…Хайде сега постни съдебното решение за създаването на Ботев през 2010г.НЯМА такова,то съществува само в тъпите ви кратуни!!

  12. 8
    16

    На циганите от Велбъжд им разхлабиха аналните отверстия днес, а те пак жАлтитИ, та жАтлтитИ… Ебати малоумните столипиновски подчовеци…

  13. 16
    6

    Чета коментирате и просто се чудя … хора, това е някаква контролна среща, какво толкова обсъждате кой бил и кой паднал .. няма никакво значение – важното е, че отбора се представя достойно и изгражда доста приятен стил на игра, който с нетърпение чакам да гледам през пролетта. Ако Крушарски плаща редовно, може да се борим за 4-то място с Черно Море.

    • 5
      8

      на съдиите ли да плаща , чи ни тъ разбрах ?

  14. 20
    7

    АЛОО,ДИЕРБИТУ,ВЕРНО ЛИ “ЦЕЛИ” 4 СА ИМ ВКАРАЛИ,НА ПОМАКЪ ГРАДИНАРИТЕ ОТ ПАКСИ ДВЕ ТРЕТИ ОТ 3 ЛИ ИМ ВКАРАХА ИЛИ ТРИ ЧЕТВЪРТИ?

  15. 24
    11

    Резултата е без значение. Нормално е да се загуби тази среща. не е планувана и в последният момент излизаме да играем с тях. В България само Лудогорц .има шанс да ги победи. Другите отбори ще загубят с големи резултати. Браво на Едо ,че е приел да играем.Точно такива мачове трябват. Така отбора израства и ще мачка пролетта. Ей ги жълтите мангалчета,хем играят с треторазредни отбори ,хем си ги клатят. Тука на остроумни се правят.Да не говорим,че жълтият Катун 2010 си го клатим редовно.Само Локо але але ооооооооооооооооооо само локо але с цялото си сърце АЗ обичам ТЕ …але але ооооооооооооооооооо Мачкай Локоооооооооооооо

  16. 17
    10

    Жълти манговци, вие бихте ли някой, че си отваряте лилавите венци?
    Защо си тръгнахте толкова рано? Вие на резил носите.
    Вие срещу тия дето си отваряте лилавите усти умряхте от страх на Лаута.

  17. 13
    28

    Некакви жАлти гледам, че са напраскали 4 парцала на циганския гранд. Ебати издънката… Преди няколко години Ботев биха топ отбора на Казахстан – Астана, с 5 на 0, а тук тия туземци анонимни са опънали 4 пъти катуна от Столипиново 😀

    • 13
      10

      ТЕЗИ СЪЩИТЕ ВИ НАПРАВИХА СМЕШНИ НА ЛАУТА ТАКА,ЧЕ ТИХ ТЕ ИСКАМ ПОМАК!

  18. 17
    16

    Скастрих малко Белия. Другия път след такъв резил като този лагер в Турция, без победа срещу световно неизвестни отбори ще подстрижа Белия и всички футболисти.

  19. 17
    16

    Със сигурност най-серизния съперник досега в контролите. Кайрат е много добър отбор, такъв резултат е приемлив 🙂

  20. 22
    20

    А Коматево защо приключиха лагера толкова бързо? Парата ли свърши или резила им дойде в повече

    • 2
      3

      Свършийми парите..ШЪ одим на просия пак,при най-големити Бизнесмени и Меринджеи в България…

  21. 17
    22

    В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКЪВ СИЛЕН ОТБОР КАТО КАЙРАТ. ПО СИЛНИ СА ДОРИ И ОТ ЛУДОГОРЕЦ. ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЧЕРНО-БЕЛИТЕ

  22. 19
    21

    Жълтите щяха да паднат от тези 7-8 парцала.
    Добър мач за Локо Пловдив. Така се калява стоманата.

    • 6
      3

      Трепни Жълта ГНИДО другия мач като ви го напръскани ще кажеш как е.Ако се класират е при добрите отбори,ама вие ще се бори чакате с дънните рибки…..
      Виж какво ще ти кажа недорасляк жълт,Локомотив днес играха много качествен и красив футбол.Цъкне на ютюб и гледай мача,това че 3 от 4 те гола ги вкараха на джуджето Пиргов говори много.Гледай си недоразумение то дето футболистите ядат факли щото няма пара….Винаги втори в града …Или Завинаги на селу време…

Коментарите са затворени