Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски събра спортно-техническия щаб на пловдивчани заради неубедителните резултатите на “канарчетата” по време на подготовка в Турция. Вчера шефът поискал обяснение от Николай Киров както за слабата продукция, така и за бъдещата селекция. Дискутирана бе и оставката на финансовия директор Иван Йотков, който преди 15-ина дни депозира документи за напускане на клуба. Последното име, с което се спекулира за новото попълнение, е бившият национал Илия Миланов.

“Жълто-черните” са с най-слабото защита и принципно търсеха футболисти в отбранителния вал, но привлякоха единствено Лазар Марин от ЦСКА-София. Виктор Генев също се договори за шест месеца, но и Илия Миланов е в полезрението на Ботев. В сряда “канарчетата” се изправят срещу Оборище на Емил Велев в Коматево в поредната си контрола, а на 11 февруари гостуват на Верея в Стара Загора.

“Меридиан мач”

6 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    22

    paliiski tezi tapanari ko4a I belia van ot botev tolkova deca sasipaha ti gi napravi treneri na tozi velik klub sega ce radvat na kris dobrev

    • 22
      1

      НАЙ ДОБРЕ ДА ДОЙДЕ БАГЕРИСТА И ДА ГО НАТЕГНЕ НА ЦИГАНСКАТА ТИ МАЙКА . АХАХААХААХАААХАХАХААХАХАХААХХ
      МАЛОУМЕН МАНГАЛ

    • 23
      3

      Пуснах ракета.На нея пише-бази,стадион,спортно училище,шампиони!!!

Коментарите са затворени