Международната организация на феновете на Локо Пловдив живеещи в чужбина спази традицията да подкрепи тима по време на контролите в подготвителните лагери, видя PlovdivDerby.com. Word Wide Locos са вече в Алания и още днес ще окажат съпорт на своите любимци.

Днес представителният тим на Локомотив ще изиграе четвъртата си контрола на подготвителния лагер в Турция. “Черно-белите” се изправят срещу тима на Ростов от 16:00 в Белек, на терените на Глория Спортс Арена.

Стартовият състав на Локомотив за контролата с Ростов от 16:00: Пиргов, Шоко, Везалов, Котев, Виданов, Петров, Траянов, Луке, Кики, Мартинович, Камбуров (к)

4 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    5

    значи онзи материал, че само на Ботев феновете били подкрепили отбора си в Турция стана прибързан и излишен. Ама вие все бързате да надуете жълтия балон предварително и Локо феновете ви затапиха за пореден път!!!

    • 1
      8

      Не се впрягай толкова. В онзи материал пишеше за фенове от България, които са подкрепили отбора си. А тези фенове на Локо са от организация на фенове живеещи в чужбина. Май има разлика, а?

      • 5
        2

        Няма никаква разлика. Никакво значение няма от къде идват феновете. Важното е че подкрепят отбора.

Коментарите са затворени