В 16:00 часа днес Ботев Пловдив се изправя срещу македонския Пелистер на терена на комплекс Голд Сити, където се проведе и първият спаринг от подготовката в Турция на канарчетата. В тима на Ботев Пловдив има много проблеми след коридата с украинския Стал. Със сигурност двубоя пропускат Серкан Юсеин и Тодор Неделев.

Близо една четвърт от футболистите на “Ботев” са с различни здравословни проблеми след контролата с украинския “Стал”.

Пострадалият в последната секунда от срещата след груб фаул на противников играч Тодор Неделев пропусна и двете тренировки във вторник.

Плеймейкърът на “канарчетата” е с оток в лявото коляно, но според медицинския щаб травмата ще отшуми в рамките на няколко дни и скоро жълто-черният номер 8 ще бъде готов за игра.

Серкан Юсеин, Даниел Златков и Омар Косоко не тренираха вчера сутринта, а Кристиан Димитров и Меледже се подготвяха на облекчен режим. Следобед петимата останаха да работят във фитнесаоста, а почивка получиха Цветомир Панов и Радослав Терзиев, които са здрави и тренираха пълноценно по време на първото занимание.

“Бебето” в първия отбор Кристиан Добрев също пропусна втората тренировка вчера, тъй като бе повален от настинка.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    13

    Осакатен ботИвъ,ами те са все сакати тези с жълти тениски-така че нищо ново.Поредния резил за жълтурите ще е днес.

  2. 7
    17

    Вай, вай, алахата, днес пак ще ни млатят, както млатя мойто Айше. Поне имаме оправдание за загубата. Аалах да ни е на помощт. Айййй канариеее. Саде ботив.

    • 16
      4

      Обърка темата БОКЛУК НЕГРАМОТЕН тук за отбора от Лаута нищо не пише…

Коментарите са затворени