Представителният отбор на Локомотив проведе тази сутрин възстановителна тренировка след вчерашната контрола със Слован Братислава.

Заниманието пропусна контузения Димитър Велковски.

Работниците на терените, на които тренира отбора, направиха жест към тима, изобразявайки върху тревата клубната емблема на Локомотив. Това се прие много добре от всички в щаба на черно-белите.

Следобед старщи треньорът Едуард Ераносян пусна играчите в почивка и те използваха свободното време за разходка в Алания.

Утре Локомотив тренира двуразово.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Абе защо кантовете са жълти…Тия направо ни се подиграват…

  2. 3
    4

    Помнете!
    Петльовден е свързан със събирането на най-тежкия за нашия народ данък – кръвния, взимането на малки момчета. Разпитаните стари хора и легендата разказват как смела еркечанка (с.Еркеч; дн. с. Козичино, Бургаско) скрива мъжкото си чедо и отказва да го даде на турците, а те се заканват, че ако не го предаде, то ще бъде заклано. Тогава тя заявява, че сама ще заколи скъпото си момче, но не ще им го даде. През нощта тя извежда и скрива детето си далеч извън селото, заклала в полунощ петела на прага на къщата и опръскала с кръвта му навред. Когато сутринта дошли повторно, турците останали стъписани пред постъпката на майката и повече не събирали момчета за еничари от село Еркеч. От тогава та до днес този ден се отбелязва като празник на мъжката рожба, като ден на мъжкото начало на рода български.

    • Манго не е хубаво да правиш копи/пейст…..
      Ако не можеш да измислиш нищо ,не копирай мненията на белите хора…

  3. 5
    5

    От съюза на стоматолозите в България съобщиха, че днес – денят на Локо, на територията на цялата страна ще се избелват лилави венци срещу буферска членска карта!
    Честит втори февруари черно-бели педали!

  4. 5
    4

    Днес, по случай празника на всички локомотивци, банята в село Говедарци работи безплатно. Да заповядат всички буфери за годишното къпане.

  5. 9
    1

    ВЕТЕРАНИТЕ НА ЛОКО ПД ПОДКРЕПИХА НАЗИФОГЛУ

    Ветераните на Локомотив Пд застанаха днес официално зад кандидатурата на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам да закупят клуба. Бивши играчи на „черно-белите”, сред които Едуард Ераносян, Христо Бонев, Георги Василев, Аян Садъков, Георги Фиданов, Николай Курбанов и други разпространиха декларация, с която подкрепят всеки инвеститор, който има желание да възроди клуба, независимо от неговата националност.

    „Изразяваме нашето несъгласие с малка част от феновете, които проявиха недопустима етническа нетолерантност към инвестиционните намерения на турския бизнесмен Левент Назифоглу. Левент е наш приятел от дълги години. И в тежки за Локомотив времена той и приятелите ни от Галатасарай са били винаги до нас, а ние – верни на локомотивското кредо – любовта винаги да е над омразата, няма да изневерим на това приятелство, само за да се харесаме на малката групичка, която определено не може да се отъждестви с десетките хиляди наши привърженици,” се казва в декларацията.

  6. 8
    1

    Легенди на “Локо” (Пд): Левент да поеме клуба
    ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ

    Левент Назифоглу
    25 от най-известните футболисти на “Локо” (Пд) пуснаха декларация в подкрепа на турския бизнесмен Левент Назифоглу, който иска да купи клуба. Отдолу стоят подписите на Христо Бонев, Аян Садъков, Едуард Ераносян, Георги Василев и др. Те твърдят, че офертата на Назифоглу е най-изгодната. Това стана два дни след като фенорганизациите се обявиха против инвеститора от Турция. Част от легендите поискаха също генералният секретар на “Локо” Атанас Узунов да подаде оставка, без да изтъкват конкретни мотиви, и призоваха феновете да преценят по-трезво ситуацията.

    “Не идвам за печалби, “Локомотив” ми е хоби, тъй като идвам на дербитата с “Левски”, ЦСКА и “Ботев”. До 3 години се надявам да класираме отбора в турнира за купата на УЕФА”, каза на свой ред Назифоглу.

  7. 8
    1

    Накратко,с този жест турците казват-ош гелдин аркадашлар,саде локу!

  8. 8
    1

    Честит празник черно-бели курви и педали!
    Агенция “Шибай буфера” ви е приготвила множество изненади по случай националния ви празник.
    Очаквайте включване.

  9. 4
    7

    Заради малкото телефонче от което пиша от квартирата ми в Бургас допуснах няколко грешки заради което се извинявам. Исках да кажа, че в Коматево има безброй емблеми на БотевЪ по дворовете на селскостопанските къщи където растат едри и сочни червени домати, двойници на емблемата на ПутяфЪ

  10. 3
    5

    А в коматевци е пълно с новината емжлема на Ботев, червени домати който игра човек хахахахаха

  11. 6
    5

    В Турция са като у дома си 😀

Коментарите са затворени