Днешната контрола на Ботев Пловдив срещу тима воден от Наджи Шенсой Пелистар ще се играе на терена на хотела, в който са отседнали Локомотив Пловдив. Така канарчетата буквално ще играят в двора на градския съперник, а играчи и треньори на смърофвете ще могат да гледат двубоя, ако пожелаят даже и от терасите си. На всичкото отгоре днес следобед черно-белите нямат занимание и треньорите ще са свободни да разузнаят вечния съперник.

Петима футболисти няма да вземат участие в контролата.

Тодор Неделев, Серкан Юсеин, Даниел Златков, Меледже Омнибес и Иван Кирев отпадат заради травми от сметките за двубоя, който е днес от 16:00 ч. на терените на спортен комплекс Gold City в Алания.

18-годишният Кирев получи контузия в аддуктора в края на сутрешната тренировка в сряда. Неделев е с травма в коляното и няма да участва и в последния мач на турска земя срещу “Анжи”. Серкан, Златков и Меледже също лекуват контузии след контролата с украинския “Стал”.

Междувременно бе уточнен и началният час на проверката с тима от Махачкала. Срещата ще започне в 15:00 ч. в четвъртък, на терените на спортен център “Регнум” в Белек. Това ще е и последната проверка на канарчетата преди да отпътуват обратно за България на 3 февруари. Събота и неделя ще са почивни дни за футболистите, а в понеделник те подновят тренировки на родна земя.

14 КОМЕНТАРИ

  1. …влез в циганската махала в Пловдив и питай първият срещнат мангал от кой отбор е …. и ще чуеш :мойту сърце е локу Плоедив …батко:….. или саму локу!

  2. 11
    17

    ОТНЯКЪДЕ РАЗВАЛЕНИ ЖЪЛТИ ЯЙЦА ЗАПЪРТЪЦИ ВЗЕМЕТЕ И БОЙ ПО ЖЪЛТУРЦИТЕ:)))

    • 8
      6

      Недей така деее…от нас ли са по големи турци?

  3. 19
    12

    За разузнаване няма може само да гледаме и да се учим от гранда Ботев

  4. 18
    24

    Ми то се разузнава когато има какво да се разузнава. Кво да му гледаш на селско-мангалско-депесарското тимче от покрайнините на Големия град?

    • 10
      7

      Абе от покрайнините на големия град,ама от Пловдив!Я тия дето са от Кюстендил,питаш ли ги как им е?

  5. 20
    23

    Пак ли на чужд терен ще играят бездомните селянки ?

  6. 20
    15

    аха – ще видиш скоро в горната шестица кой ще влезе.. чакат ви тежки мачове и загуби с тия дърти дървета, цигани!

  7. 19
    30

    Какво има да им разузнаваме? Нали вече ги бихме с лекота на Лаута. Ние така или иначе със селяните скоро няма да играем, защото Пловдив ще е в горната шестица, а Коматево ще са в долната и ще се борят да не изпаднат. Ако преди това не ги закрият де.

Коментарите са затворени